Melanija drvo posadila u vrtu

U Valentinovoj suknji od 4. 000 dolara i visokim potpeticama prva dama posadila je predsedničko stablo u društvu Meri Džin Ajzenhauer, unuke predsednika Dvajta D. Ajzenhauera.

Svijet 29.08.2018 | 18:05
Melanija drvo posadila u vrtu
Nakon službene posete Ohaju, u sklopu koje su posetili dečju bolnicu, predsednički par Tramp je u Beloj kući dočekao kenijskog predsednika i prvu damu.

U ulozi domaćice prva dama Amerike Melanija Tramp plenila je pažnju u pastelnom izdanju. Uski ružičasti top i stileto cipele "Kristijan Lobotin" u identičnoj nijansi uklopila je sa raskošnom žutom Valentinovom suknjom na cvetove.

Nešto kasnije tog dana, na opšte čuđenje javnosti, Melanija je u istom izdanju u vrtu Bele kuće posadila predsedničko stablo u društvu Meri Džin Ajzenhauer, unuke predsednika Dvajta D. Ajzenhauera.



Zajedničkim snagama posadile su sadnicu dobijenu iz Ajzenhauerovog stabla hrasta smeštenog uz istočno krilo Bele kuće, a mnogima je zapalo za oko Melanijino mučenje s balansiranjem na zemlji u vrtoglavo visokim potpeticama koje su se u navedenoj prilici pokazale i te kako neprikladnim odabirom.

Kako piše Gardijan, prva dama je za ovu priliku obukla suknju vrednu od 4.000 američkih dolara i dovoljno je da u takvom izdanju dohvati lopatu i šale odmah kreću.

Naime, ovo Melaniji nije prvi put da "vrtlari" u skupim dizajniranim kreacijama i visokim potpeticama, a njeno poslednje vrtlarenje izazvalo je buru komičnih objava na društvenim mrežama.

(B92)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

mbj

29.08.2018 17:08

Dzaba imati a neznati ..ovdje fali inteligencija i pamet...to nazalost se nemoze kupiti posto im nebi sigurno falilo novcano

ODGOVORITE
Name

Budala kao i ti

29.08.2018 18:39

E koliko je naš Igor jabuka zasadio,to se u milionima broji.

ODGOVORITE