Аграр у служби развоја Семберије

У предузећу АД “Град” у Бијељини данас је одржан састанак Организационог одбора седамнаестог Међународног пољопривредног сајма “Интерагро 2018”, који ће бити одржан од 20 до 22. септембра. Састанку је присуствовао народни посланик проф. др Златко Максимовић који је подржао одржавање једне од најзначајних сајамских манифестација у Републици Српској.

Република Српска 29.08.2018 | 13:17
Аграр у служби развоја Семберије
На Агротржном центру у Бијељини од 20 до 22. септембра биће одржан Међународни пољопривредни сајам “Интерагро 2018”,који ће окупити више од 200 излагача из аграра. Из предузећа АД “Град” потврђују да очекују јако успјешан сајам.

“Прошле године смо имали значајно учешће фирми и институција које нису из наше државе,а ове године смо то учешће проширили. Имали смо јако добре повратне информације од свих учесника на прошлогодишњем сајму, што је изузетно важно јер ћемо имати још више учесника из области аграра, али нам је још важније да ти учесници оду задовољни са сајма”,рекао је директор предузећа АД “Град” Бијељина Славиша Цацановић.



Састанку је присуствовао и посланик у Народној скупштини Републике Српске проф.др Златко Максимовић који је дао подршку одржавању сајма, најзначајнијие сајамске манифестације у цијелој Српској, али и Босни и Херцеговини.

“Ово је одличан сајам. Прошле године је био најбољи до сада, а сигуран сам да ће ове године бити још бољи. Ми морамо искористити ту прилику да покажемо наше потенцијале, да покажемо шта има Семберија и Република Српска", истакао је Максимовић

Очекује се да ће Међународни пољопривредни сајам “Интераго 2018” посјетити више од 10.000 посјетилаца из земље и региона.

(БН) 

Коментари / 0

Оставите коментар