Agrar u službi razvoja Semberije

U preduzeću AD “Grad” u Bijeljini danas je održan sastanak Organizacionog odbora sedamnaestog Međunarodnog poljoprivrednog sajma “Interagro 2018”, koji će biti održan od 20 do 22. septembra. Sastanku je prisustvovao narodni poslanik prof. dr Zlatko Maksimović koji je podržao održavanje jedne od najznačajnih sajamskih manifestacija u Republici Srpskoj.

Republika Srpska 29.08.2018 | 13:17
Agrar u službi razvoja Semberije
Na Agrotržnom centru u Bijeljini od 20 do 22. septembra biće održan Međunarodni poljoprivredni sajam “Interagro 2018”,koji će okupiti više od 200 izlagača iz agrara. Iz preduzeća AD “Grad” potvrđuju da očekuju jako uspješan sajam.

“Prošle godine smo imali značajno učešće firmi i institucija koje nisu iz naše države,a ove godine smo to učešće proširili. Imali smo jako dobre povratne informacije od svih učesnika na prošlogodišnjem sajmu, što je izuzetno važno jer ćemo imati još više učesnika iz oblasti agrara, ali nam je još važnije da ti učesnici odu zadovoljni sa sajma”,rekao je direktor preduzeća AD “Grad” Bijeljina Slaviša Cacanović.



Sastanku je prisustvovao i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske prof.dr Zlatko Maksimović koji je dao podršku održavanju sajma, najznačajnijie sajamske manifestacije u cijeloj Srpskoj, ali i Bosni i Hercegovini.

“Ovo je odličan sajam. Prošle godine je bio najbolji do sada, a siguran sam da će ove godine biti još bolji. Mi moramo iskoristiti tu priliku da pokažemo naše potencijale, da pokažemo šta ima Semberija i Republika Srpska", istakao je Maksimović

Očekuje se da će Međunarodni poljoprivredni sajam “Interago 2018” posjetiti više od 10.000 posjetilaca iz zemlje i regiona.

(BN) 

Komentari / 0

Ostavite komentar