Звезда све даља од Сија?!

Башакшехир плаћа обештећење и даје услове какве мало ко може. . . ! И Сион се нада чуду, нуди трогодишњи уговор и минутажу.

Фудбал 29.08.2018 | 12:15
Звезда све даља од Сија?!
Црвена звезда и расни голгетер. Прича која се овог лета претворила у праву трансфер сагу, а како се крај прелазног рока у Европи убрзано приближава, српски шампион има све мање времена и опција на располагању...

Ричмонд Боаћи, Педро Конде, Франко Солдано, Ахмед Хасан (...) само су неки од кандидата који су се доводили у везу са екипом Владана Милојевића, а после име на подужој листи жеља чији је долазак у Љутице Богдана на тренутак деловао изгледно је - Ђовани Сио.

Искусни нападач постао је "персона нон грата" у Монпељеу после сезоне у којој је мрежу затресао само једном, а после долазака Андија Делора и Гаетана Лаборда и његов трансфер до петка у поноћ је известан. Јуче је нападач из Обале Слоноваче добио последње упозорење клупске управе да ће бити прослеђен у резерве уколико не буде пристао на трансфер, посебно јер заинтересованих страна – има.

И то нису само Црвена звезда и Бурса. Француски Екип тврди да се заЂованија Сија озбиљно заинтересовала и прошлосезонска сензација Истанбул Башакшехир, где би му саиграчи били Емануел Адебајор и Гаел Клиши. Мада преговори још нису званично отворени, из Француске стиже информација да је Башакшехир спреман да плати Монпељеу тражено обештећење од 2.000.000 евра, док Сију спрема плату која би га обезбедила за живота. То су услови које Црвена звезда не може да испрати.

Подсетимо, српски шампион је понудио опцију позајмице, док могућности за годишњу плату не могу да излазе из одређених оквира, чак и да Црвена звезда сутра обезбеди пласман у Лигу шампиона.

Чуду се у последњем моменту нада и Сион, који Сија прати још од почетка лета. Наиме, швајцарски клуб јеСији понудио трогодишњи уговор и сигурну минутажу, мада момак из Обале Слоноваче упорно одолева том трансферу.

Мада медији у Француској пишу да Звездина идеја о позајмици највероватније неће проћи и да је Башакшехир најближи трансферу уколико понуди оно што се тражи, све би могло да се промени ако Црвена звезда заигра у Лиги шампиона. Јер, то је нешто што Сији ниједан други заинтересовани клуб не може тренутно да понуди.

Време цури и све га је мање, а Звезда мора да реагује...

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар