Биће бомба и сљедећег љета!

Јуве, Марсело и 50. 000. 000 евра! Чак ни плата неће бити проблем за бразилског бека.

Фудбал 31.08.2018 | 19:45
Биће бомба и сљедећег љета!
Ако хоћеш да будеш најбољи, мораш да купујеш најбоље. После пет пораза у исто толико финала Лиге шампиона и магистарског рада на тему “како се доводе бесплатни играчи”, решио је Јувентус да промени трансфер политику како би се коначно попео на кров Европе. Зато су овог лета пробијени сви лимити ангажманом Кристијана Роналда, званично најбољег фудбалера света, а мета црно-белих из Торина за наредно лета је – Марсело!

Идеја о доласку бразилског левог бека, годинама најбољег на својој позицији у планетарним оквирима, родила се одмах по слетању Португалца на “Алијанц стадион”, међутим, због огромних финансијских жртава које је првак Италије поднео да би приуштио једну, није могао истовремено да купи и другу звезду Реал Мадрида.

Зато је план спортског директора Бепа Мароте да наредног лета покуша поново да нападне Марсела. Под, верује се, повољним условима него да је то урадио сад. Репрезентативац Бразила ће так имати 31 годину, а познато је да Флорентино Перез уме да прода играче који премаше зенит каријере. Што значи да о Марселовом одласку може да се прича. Уговором је везан за Краљевски клуб до јуна 2022, међутим, питање је да ли је заинтересован да га одради до краја. Зато Тутоспорт претпоставља да је 50.000.000 евра максимум који ће шпански великан моћи да извуче на име обештећење. Поготово што је Марселоосвојио све што се освојити могло (и то више пута) у белом дресу, а чак јавно је рекао да му недостаје играње са Роналдом.

Све би то могли да буду мотиви који ће Марсела приближити Јувентусу. Чак ни плата од 11.000.000 евра колико тренутно зарађује у Реалу не би била непромостива препрека. Прво, због тога што је Јуве на Роналдовомпримеру (по 30.000.000 евра за четири сезоне) пробио све границе, а друго што би и сам играч пристао на смањење, а за узврат добио прилику да заигра са великим пријатељем и шансу да се опроба на новој адреси.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар