Видео: Роналдове "маказице" еврогол прошле сезоне!

"Маказице" Кристијана Роналда, против садашњег клуба Јувентуса док је носио дрес Реал Мадрида, проглашене је за најбољи гол прошле сезоне у избору УЕФА.  А ко други? Роналдове маказице пресекле још једну дилему! Навијачи изабрали гол сезоне.

Фудбал 28.08.2018 | 20:45
Видео: Роналдове "маказице" еврогол прошле сезоне!
Португалчев ефектан погодак у четвртфиналу Лиге шампиона у Торину добио је највише гласова навијача – чак 197.496, убедљиво испред гола Димитрија Пајеа за Марсеј против Лајпцига у Лиги Европе (35.558).

"Хвала свима који су гласали за мене. Никад нећу заборавити тај тренутак, посебно реакцију навијача на стадиону", захвалио се Роналдо којемсу навијачи Јувентуса аплаудирали после гола.

Роналдо је као најбољи наследио тренутног саиграча из Јувентуса Марија Манџукића, који је прошле године дао акробатски гол управо Реалу у финалу Лиге шампиона.

За најлепши гол рачунају се само они са утакмица под окриљем УЕФА такмичења.



Навијаче не можете преварити. Све виде, све знају, у њихов суд се не сумња, па су посетиоци сајтуа УЕФА прогласили погодак Кристијана Роналада на првој утакмици четвртфинала Лиге шампиона против Јувентуса за најлепши у сезони 2017/2018.

Дилеме скоро да није ни било. Уосталом, како да је буде, кад је Португалац оним маказицама постигао вероватно свој најпрепознатљивији гол каријере. Натерао цео стадион да му аплаудира. Данима је комплетан фудбалски свет причао само о том мајсторству, па је у анкети од 346.915 скоро њих 200.000 гласало за Португалца.

Јасно је било да Димитри Паје и његова лепотица у полуфиналном окршају Марсеља и Слацбурга у Лиги Европе нису имали шансу. Баш као ни шут репрезентативке Еве Наваро, на утакмици са Немицама. Француз је узаузео друго, а Шпанкиња треће место.

Роналдо, наравно, прво, чиме се дописао на листу освајача коју су досад чинили Лионел Меси (2015, 2016) иМарио Манџукић (2017).



Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар