Video: Ronaldove "makazice" evrogol prošle sezone!

"Makazice" Kristijana Ronalda, protiv sadašnjeg kluba Juventusa dok je nosio dres Real Madrida, proglašene je za najbolji gol prošle sezone u izboru UEFA.  A ko drugi? Ronaldove makazice presekle još jednu dilemu! Navijači izabrali gol sezone.

Fudbal 28.08.2018 | 20:45
Video: Ronaldove "makazice" evrogol prošle sezone!
Portugalčev efektan pogodak u četvrtfinalu Lige šampiona u Torinu dobio je najviše glasova navijača – čak 197.496, ubedljivo ispred gola Dimitrija Pajea za Marsej protiv Lajpciga u Ligi Evrope (35.558).

"Hvala svima koji su glasali za mene. Nikad neću zaboraviti taj trenutak, posebno reakciju navijača na stadionu", zahvalio se Ronaldo kojemsu navijači Juventusa aplaudirali posle gola.

Ronaldo je kao najbolji nasledio trenutnog saigrača iz Juventusa Marija Mandžukića, koji je prošle godine dao akrobatski gol upravo Realu u finalu Lige šampiona.

Za najlepši gol računaju se samo oni sa utakmica pod okriljem UEFA takmičenja.



Navijače ne možete prevariti. Sve vide, sve znaju, u njihov sud se ne sumnja, pa su posetioci sajtua UEFA proglasili pogodak Kristijana Ronalada na prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampiona protiv Juventusa za najlepši u sezoni 2017/2018.

Dileme skoro da nije ni bilo. Uostalom, kako da je bude, kad je Portugalac onim makazicama postigao verovatno svoj najprepoznatljiviji gol karijere. Naterao ceo stadion da mu aplaudira. Danima je kompletan fudbalski svet pričao samo o tom majstorstvu, pa je u anketi od 346.915 skoro njih 200.000 glasalo za Portugalca.

Jasno je bilo da Dimitri Paje i njegova lepotica u polufinalnom okršaju Marselja i Slacburga u Ligi Evrope nisu imali šansu. Baš kao ni šut reprezentativke Eve Navaro, na utakmici sa Nemicama. Francuz je uzauzeo drugo, a Špankinja treće mesto.

Ronaldo, naravno, prvo, čime se dopisao na listu osvajača koju su dosad činili Lionel Mesi (2015, 2016) iMario Mandžukić (2017).



Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar