Родић увјерен: Ми ћемо се радовати!

Фудбалер Црвене звезде Милан Родић рекао је да је екипа дошла на корак од остварења сна и да очекује да ће проћи Салцбург и пласирати се у Лигу шампиона.

Фудбал 28.08.2018 | 18:45
Родић увјерен: Ми ћемо се радовати!
Фудбалери Звезде данас су отпутовали у Аустрију, где ће у среду од 21 час играти против Салцбурга, реванш утакмицу баража за Лигу шампиона.

У првој утакмици у Београду било је 0:0.

"Веома важна утакмица је пред нама, нема потребе да причамо о томе колики је улог. Генерације звездаша сањају наш тим у Лиги шампиона. Ми смо дошли на корак од остварења сна и не планирамо ту да се зауставимо. Показали смо и у прошлој сезони да смо спремни за велика дела, приказујемо добре игре и растемо као екипа из дана у дан. Зато са правом могу да очекујем да ћемо ми бити екипа која ће се радовати на крају", рекао је Родић.

Леви бек Звезде рекао је да екипа мора опрезно да удје у утакмицу, али да зна где може да тражи шансу.

"Салцбург не игра са класичним крилним нападачима које бисмо ми бекови чували, зато је неопходан додатан опрез. Значи нам што сада имамо искуство играња са њима, боље смо упознали противника у Београду и знамо где су наше шансе. Концентрисаћемо се на њихове најслабије тачке и покушати да искористимо сваку прилику".

Родић је додао да екипу радује велико интересовање Звездиних навијача за утакмицу.

"Видело се у прошлој утакмици колико нам је недостајала подршка са трибина. Зато и више верујем у нас пред овај меч, сада ћемо уз себе имати и 12. играча. Надам се да ћемо сви заједно на крају славити", рекао је Родић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар