Rodić uvjeren: Mi ćemo se radovati!

Fudbaler Crvene zvezde Milan Rodić rekao je da je ekipa došla na korak od ostvarenja sna i da očekuje da će proći Salcburg i plasirati se u Ligu šampiona.

Fudbal 28.08.2018 | 18:45
Rodić uvjeren: Mi ćemo se radovati!
Fudbaleri Zvezde danas su otputovali u Austriju, gde će u sredu od 21 čas igrati protiv Salcburga, revanš utakmicu baraža za Ligu šampiona.

U prvoj utakmici u Beogradu bilo je 0:0.

"Veoma važna utakmica je pred nama, nema potrebe da pričamo o tome koliki je ulog. Generacije zvezdaša sanjaju naš tim u Ligi šampiona. Mi smo došli na korak od ostvarenja sna i ne planiramo tu da se zaustavimo. Pokazali smo i u prošloj sezoni da smo spremni za velika dela, prikazujemo dobre igre i rastemo kao ekipa iz dana u dan. Zato sa pravom mogu da očekujem da ćemo mi biti ekipa koja će se radovati na kraju", rekao je Rodić.

Levi bek Zvezde rekao je da ekipa mora oprezno da udje u utakmicu, ali da zna gde može da traži šansu.

"Salcburg ne igra sa klasičnim krilnim napadačima koje bismo mi bekovi čuvali, zato je neophodan dodatan oprez. Znači nam što sada imamo iskustvo igranja sa njima, bolje smo upoznali protivnika u Beogradu i znamo gde su naše šanse. Koncentrisaćemo se na njihove najslabije tačke i pokušati da iskoristimo svaku priliku".

Rodić je dodao da ekipu raduje veliko interesovanje Zvezdinih navijača za utakmicu.

"Videlo se u prošloj utakmici koliko nam je nedostajala podrška sa tribina. Zato i više verujem u nas pred ovaj meč, sada ćemo uz sebe imati i 12. igrača. Nadam se da ćemo svi zajedno na kraju slaviti", rekao je Rodić.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar