Какав посао Бајерна!

Дошао за џабе, играо споредну улогу - отишао за 16. 000. 000 евра! Баварци озбиљно зарадили од продаје Себастијана Рудија.

Фудбал 29.08.2018 | 14:00
Какав посао Бајерна!
Када треба да украду главног играча конкурентског клуба ту немају премца, али дефинитивно нико не може ни да прода играче на начин на који они то раде. У послу око продаје Себастијана Рудија Баварци су у апсолутном добитку. Дефанзивног везисту су прошлог лета довели као слободног играча након што му је истекао уговор са Хофенхајмом, а данас су га продали Шалкеу за 16.000.000.

Екипа из Гелзенкирхена објавила је да је званично завршен трансфер овог играча. Руди је прошле сезоне играо споредну улогу, забележио је 35 наступа у свим такмичењима, али врло често улазио са клупе. А уочи почетка ове сезоне потпуно је скрајнут у други план, па се чекало да напусти Алијанц арену.

Руди је поникао у Штутгарту, али је чак седам година носио дрес Хофенхајма, где је у потпуности стасао као играч и био један од истакнутијих играча овог тима. У Бајерну није имао такву улогу, али би поново могао да је добије у Гелзенкирхену.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар