Kakav posao Bajerna!

Došao za džabe, igrao sporednu ulogu - otišao za 16. 000. 000 evra! Bavarci ozbiljno zaradili od prodaje Sebastijana Rudija.

Fudbal 29.08.2018 | 14:00
Kakav posao Bajerna!
Kada treba da ukradu glavnog igrača konkurentskog kluba tu nemaju premca, ali definitivno niko ne može ni da proda igrače na način na koji oni to rade. U poslu oko prodaje Sebastijana Rudija Bavarci su u apsolutnom dobitku. Defanzivnog vezistu su prošlog leta doveli kao slobodnog igrača nakon što mu je istekao ugovor sa Hofenhajmom, a danas su ga prodali Šalkeu za 16.000.000.

Ekipa iz Gelzenkirhena objavila je da je zvanično završen transfer ovog igrača. Rudi je prošle sezone igrao sporednu ulogu, zabeležio je 35 nastupa u svim takmičenjima, ali vrlo često ulazio sa klupe. A uoči početka ove sezone potpuno je skrajnut u drugi plan, pa se čekalo da napusti Alijanc arenu.

Rudi je ponikao u Štutgartu, ali je čak sedam godina nosio dres Hofenhajma, gde je u potpunosti stasao kao igrač i bio jedan od istaknutijih igrača ovog tima. U Bajernu nije imao takvu ulogu, ali bi ponovo mogao da je dobije u Gelzenkirhenu.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar