Савић: Идемо позитивни у реванш, нема страха!

Штопер Црвене звезде Вујадин Савић каже да му је драго што се његовој генерацији пружила прилика да се бори за улаз у Лигу шампиона.

Фудбал 28.08.2018 | 10:45
Савић: Идемо позитивни у реванш, нема страха!
Звезду очекује реванш меч са Салцбургом у плеј-офу за европску елиту.

Прва утакмица у Београду завршена је нерешено без голова, а реванш ће се играти у среду од 21.00 у Аустрији.

"Осећања пред ову утакмицу су прелепа, драго ми је да нам се пружила прилика да играмо одлучујућу утакмицу за улазак у Лигу шампиона, то дуго генерацијама пре наше није пошло за руком", рекао је Савић за сајт клуба.

Савић је задовољан и сматра да његов тим иде у Аустрију уз добар резултат код куће.

"Идемо са позитивним резултатом у реванш, битно је да нисмо примили гол код куће, тако да се надам да ће нас погодак у Салцбургу одвести у групну фазу Лиге шампиона. Салцбург има специфичан стил игре, нисмо навикли на то, али нас стручни штаб на прави начин припрема за утакмицу и лако се прилагодимо. Верујем да неће бити проблема на мечу, као што их није било ни у Београду", казао је Савић.

Страха међу играчима по његовим речима нема.

"Нисмо се никад никог плашили, па нећемо ни сада. Идемо у Салцбург да обезбедимо пролазак даље. Нема притиска, присутан је само позитиван набој. Стално се бодримо међусобно, тако ће бити и пре него што изађемо на терен у Салцбургу. Свима нам је јасно колику радост ћемо донети нашим навијачима и нашим породицама ако прођемо, а од тога нема ништа лепше. То нам је свима највећи мотив. Не треба овим играчима много да се прича, паметни су, зрели, знају шта нас чека. Сви смо у екипи искрени Звездаши и прави другари између себе, верујем да је то наша највећа снага", истиче капитен Звезде.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар