Savić: Idemo pozitivni u revanš, nema straha!

Štoper Crvene zvezde Vujadin Savić kaže da mu je drago što se njegovoj generaciji pružila prilika da se bori za ulaz u Ligu šampiona.

Fudbal 28.08.2018 | 10:45
Savić: Idemo pozitivni u revanš, nema straha!
Zvezdu očekuje revanš meč sa Salcburgom u plej-ofu za evropsku elitu.

Prva utakmica u Beogradu završena je nerešeno bez golova, a revanš će se igrati u sredu od 21.00 u Austriji.

"Osećanja pred ovu utakmicu su prelepa, drago mi je da nam se pružila prilika da igramo odlučujuću utakmicu za ulazak u Ligu šampiona, to dugo generacijama pre naše nije pošlo za rukom", rekao je Savić za sajt kluba.

Savić je zadovoljan i smatra da njegov tim ide u Austriju uz dobar rezultat kod kuće.

"Idemo sa pozitivnim rezultatom u revanš, bitno je da nismo primili gol kod kuće, tako da se nadam da će nas pogodak u Salcburgu odvesti u grupnu fazu Lige šampiona. Salcburg ima specifičan stil igre, nismo navikli na to, ali nas stručni štab na pravi način priprema za utakmicu i lako se prilagodimo. Verujem da neće biti problema na meču, kao što ih nije bilo ni u Beogradu", kazao je Savić.

Straha među igračima po njegovim rečima nema.

"Nismo se nikad nikog plašili, pa nećemo ni sada. Idemo u Salcburg da obezbedimo prolazak dalje. Nema pritiska, prisutan je samo pozitivan naboj. Stalno se bodrimo međusobno, tako će biti i pre nego što izađemo na teren u Salcburgu. Svima nam je jasno koliku radost ćemo doneti našim navijačima i našim porodicama ako prođemo, a od toga nema ništa lepše. To nam je svima najveći motiv. Ne treba ovim igračima mnogo da se priča, pametni su, zreli, znaju šta nas čeka. Svi smo u ekipi iskreni Zvezdaši i pravi drugari između sebe, verujem da je to naša najveća snaga", ističe kapiten Zvezde.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar