Гдје је Стефан Јанковић?!

"Да ли га видите овде?", питао је Звездин тренер новинаре у понедељак, на отвореном тренингу.

Кошарка 28.08.2018 | 23:07
Гдје је Стефан Јанковић?!
Екипа Црвене звезде ушла је у трећу недељу рада за нову сезону, а једна од важнијих тема на њеном првом "отвореном" тренингу био је већ очекивани изостанак Стефана Јанковића.

Српски крилни центар званично је суспендован овог лета након што се није одазвао клупском позиву на почетак припрема, које су стартовале праћене трачевима о његовом незадовољству у Звезди и селидби у Партизан.

У међувремену се кошаркаш није оглашавао, као ни представници клуба из Хумске, али је Јанковић на друштвеним мрежама ипак обрисао скоро све слике са својих профила на којима носи Звездин дрес.

Потом је "осванула" и фотографија на којој је усликан уј мајици навијача Партизана, чиме је такође послао поруку где себе види овог лета. Односно где себе више не види, иако је прошлог лета потписао трогодишњи уговор са Звездом, завршио сезону као прва опција на позицији крилног центра и у црвено-белом постизао по 5,5 поена у АБА лиги, 3,8 поена у Евролиги.

Такође, бивши студент Мисурија и Хаваја био је значајан фактор у освајању титуле и истакао се у полуфиналној серији плеј-офа против Партизана. Али је избрисао и фотографију на којој грли тај пехар.

"Где је Стефан Јанковић? То је питање за управу клуба", рекао је нови тренер црвено-белих Милан Томић у понедељак, чиме је решење те "пат позиције" и даље остало магловито.

Док се оба "вечита" ривала полако припремају за прве контролне утакмице, вишемесечна сага са Јанковићем у главној улози и даље није размршена. Звезда се о његовом статусу и суспензији огласила 13. августа и наредни месец и последње недеље припрема биће и најкаснији период када ће се знати где ће незадовољни крилни центар наставити каријеру. И где неће.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар