Gdje je Stefan Janković?!

"Da li ga vidite ovde?", pitao je Zvezdin trener novinare u ponedeljak, na otvorenom treningu.

Košarka 28.08.2018 | 23:07
Gdje je Stefan Janković?!
Ekipa Crvene zvezde ušla je u treću nedelju rada za novu sezonu, a jedna od važnijih tema na njenom prvom "otvorenom" treningu bio je već očekivani izostanak Stefana Jankovića.

Srpski krilni centar zvanično je suspendovan ovog leta nakon što se nije odazvao klupskom pozivu na početak priprema, koje su startovale praćene tračevima o njegovom nezadovoljstvu u Zvezdi i selidbi u Partizan.

U međuvremenu se košarkaš nije oglašavao, kao ni predstavnici kluba iz Humske, ali je Janković na društvenim mrežama ipak obrisao skoro sve slike sa svojih profila na kojima nosi Zvezdin dres.

Potom je "osvanula" i fotografija na kojoj je uslikan uj majici navijača Partizana, čime je takođe poslao poruku gde sebe vidi ovog leta. Odnosno gde sebe više ne vidi, iako je prošlog leta potpisao trogodišnji ugovor sa Zvezdom, završio sezonu kao prva opcija na poziciji krilnog centra i u crveno-belom postizao po 5,5 poena u ABA ligi, 3,8 poena u Evroligi.

Takođe, bivši student Misurija i Havaja bio je značajan faktor u osvajanju titule i istakao se u polufinalnoj seriji plej-ofa protiv Partizana. Ali je izbrisao i fotografiju na kojoj grli taj pehar.

"Gde je Stefan Janković? To je pitanje za upravu kluba", rekao je novi trener crveno-belih Milan Tomić u ponedeljak, čime je rešenje te "pat pozicije" i dalje ostalo maglovito.

Dok se oba "večita" rivala polako pripremaju za prve kontrolne utakmice, višemesečna saga sa Jankovićem u glavnoj ulozi i dalje nije razmršena. Zvezda se o njegovom statusu i suspenziji oglasila 13. avgusta i naredni mesec i poslednje nedelje priprema biće i najkasniji period kada će se znati gde će nezadovoljni krilni centar nastaviti karijeru. I gde neće.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar