Милојевићеве дилеме пред пут: Штопери, адути...

Владан Милојевић поново неће моћи да рачуна на Лоренца Ебисилија, док ће морати добро да размисли у састављању штоперског тандема.

Фудбал 27.08.2018 | 18:45
Милојевићеве дилеме пред пут: Штопери, адути...
"Меч века" је све ближи. Утакмица која би могла да уведе Црвену звезду у Лигу шампиона први пут од 1992. године игра се у среду од 21.00 у Салцбургу.

Логично, како се дуел српског и аустријског шампиона ближи, све више прича се о томе који играчи ће почети, ко би могао да изненади, ко је колико спреман...

Када су у питању црвено-бели, по обичају, Владан Милојевић има дилеме. Највећа је, претпостављамо, везана за штоперски тандем.

Милош Дегенек је сигуран, али ће Звездин тренер морати добро да размисли са својим сарадницима да ли да поново од првог минута на терен пошаље капитена Вујадина Савића или да предност да Срђану Бабићу.

Савић је у београдском дуелу (0:0) одиграо само прво полувреме због болова трбушних мишића, па га је по повратку са одмора заменио Бабић. Млади репрезентативац одлично је одрадио свој посао и показао да "шеф" може озбиљно да рачуна на њега и за реванш.

У међувремену се капитен, међутим, опоравио брже него што је било очекивано и одиграо свих 90 минута у суботу против Чукаричког (2:1), тако да је стручни штаб сада у недоумици.

Одлука ће вероватно бити донета вече пред утакмицу, после тренинга на Ред Бул арени, када буде познато може ли Савић да издржи велике напоре који се очекују у борби са нападачима Салцбурга.

Попут Вујадина Савића, у конкуренцију за тим вратио се Немања Милић, који је због повреде ложе паузирао неколико утакмица, док ће поново изостати Лоренцо Ебисилио. Холандски везиста и даље тренира одвојено од саиграча и минималне су шансе да ће путовати са екипом у Аустрију.

Што се тиче осталих, делује да су "као запете пушке". Оптимизам се шири из редова црвено-белих, а остаје још да видимо шта је замислио Владан Милојевић и да ли је спремио неко изненађење за колегу Марка Розеа.

По виђеном у првом дуелу, када су ушли са клупе, а потом и против Чукаричког, "адути из рукава" могли би да буду Вељко Симић и Душан Јованчић...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар