Milojevićeve dileme pred put: Štoperi, aduti...

Vladan Milojević ponovo neće moći da računa na Lorenca Ebisilija, dok će morati dobro da razmisli u sastavljanju štoperskog tandema.

Fudbal 27.08.2018 | 18:45
Milojevićeve dileme pred put: Štoperi, aduti...
"Meč veka" je sve bliži. Utakmica koja bi mogla da uvede Crvenu zvezdu u Ligu šampiona prvi put od 1992. godine igra se u sredu od 21.00 u Salcburgu.

Logično, kako se duel srpskog i austrijskog šampiona bliži, sve više priča se o tome koji igrači će početi, ko bi mogao da iznenadi, ko je koliko spreman...

Kada su u pitanju crveno-beli, po običaju, Vladan Milojević ima dileme. Najveća je, pretpostavljamo, vezana za štoperski tandem.

Miloš Degenek je siguran, ali će Zvezdin trener morati dobro da razmisli sa svojim saradnicima da li da ponovo od prvog minuta na teren pošalje kapitena Vujadina Savića ili da prednost da Srđanu Babiću.

Savić je u beogradskom duelu (0:0) odigrao samo prvo poluvreme zbog bolova trbušnih mišića, pa ga je po povratku sa odmora zamenio Babić. Mladi reprezentativac odlično je odradio svoj posao i pokazao da "šef" može ozbiljno da računa na njega i za revanš.

U međuvremenu se kapiten, međutim, oporavio brže nego što je bilo očekivano i odigrao svih 90 minuta u subotu protiv Čukaričkog (2:1), tako da je stručni štab sada u nedoumici.

Odluka će verovatno biti doneta veče pred utakmicu, posle treninga na Red Bul areni, kada bude poznato može li Savić da izdrži velike napore koji se očekuju u borbi sa napadačima Salcburga.

Poput Vujadina Savića, u konkurenciju za tim vratio se Nemanja Milić, koji je zbog povrede lože pauzirao nekoliko utakmica, dok će ponovo izostati Lorenco Ebisilio. Holandski vezista i dalje trenira odvojeno od saigrača i minimalne su šanse da će putovati sa ekipom u Austriju.

Što se tiče ostalih, deluje da su "kao zapete puške". Optimizam se širi iz redova crveno-belih, a ostaje još da vidimo šta je zamislio Vladan Milojević i da li je spremio neko iznenađenje za kolegu Marka Rozea.

Po viđenom u prvom duelu, kada su ušli sa klupe, a potom i protiv Čukaričkog, "aduti iz rukava" mogli bi da budu Veljko Simić i Dušan Jovančić...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar