Самопоуздање је ту, наставићу овако!

Немања Николић после првенца. . .  „Пуни оптимизма идемо у Истанбул“, рекао је нападач црно-белих.

Фудбал 27.08.2018 | 17:15
Самопоуздање је ту, наставићу овако!
Партизан је наставио ниску добрих резултата под вођством Зорана Мирковића. Чинило се у једном тренутку да ће Парни Ваљак зарибати у шабачком блату, али је црно-белима тријумфални пут осветлао Немања Николић.

Он је у 68.минуту постигао погодак за изједначење и најавио преокрет. Олакшао је саиграчима посао, а сабе частио првенцем у дресу Партизана. Довољно за задовољство некадашњег нападача Ростова, који је по доласку у Хумску имао пех. Повреда колена га је одвојила од терена месец дана... С ада, када је голгетерски продисао Гробари тек очекује добре партије од технички писменог центарфора.

„Знали смо од још од припреме утакмице да ће ово бити једно од најнеугоднијих гостовања у нашој лиги. Спремни смо били на једну фајтерску утакмицу без много фудбала што се види и по броју картона које смо и ми и они добили. Што се тиче мог гола, лепа акција и још лепши центаршут Ђолета Ивановића који је покренуо нашу екипу“, поручио је за званични сајт Немања Николић.

Црно-бели су преспавали први део игре. Практично их је пренуо водећи гол Ненада Гаврића.

„Остварили смо заслужену победу мада смо у првом полувремену били мање опасни по гол противника. Имали смо такође и ми шансу да изједначимо преко Косовића, али неке утакмице се и овако добијају. Драго ми је да је карактер прорадио у свима нама и донео јако важна три бода“.

Трзај главом, који је претходио изједначујућем поготку црно-белих, само је део репреторао који је Николића препоручио клубу из Хумске.

„Пресрећан сам због сва три, а и овог мог гола у дресу Партизана јер сам пропустио сигурно десет, 11 утакмица због повреде колена. Сада се осећам веома добро и мислим да то публика примећује и надам се да ћу се одужити свима на најлепши могући начин, а то је постизањем голова и добрим играма. Гол ми је као и сваком нападачу веома важан за самопоуздање. Надам се да ћу наставити у том ритму“.

Црно-беле сада чека реванш против Бешикташа.

„Очекује нас такође веома тешка утакмица, али смо показали у Београду да можемо и умемо да се носимо са јаким противницима. Тако да имамо право
да са пуном дозом оптимизма одемо у Истанбул на мегдан Партизану“.

Извор: моззартспорт

Фото Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар