Samopouzdanje je tu, nastaviću ovako!

Nemanja Nikolić posle prvenca. . .  „Puni optimizma idemo u Istanbul“, rekao je napadač crno-belih.

Fudbal 27.08.2018 | 17:15
Samopouzdanje je tu, nastaviću ovako!
Partizan je nastavio nisku dobrih rezultata pod vođstvom Zorana Mirkovića. Činilo se u jednom trenutku da će Parni Valjak zaribati u šabačkom blatu, ali je crno-belima trijumfalni put osvetlao Nemanja Nikolić.

On je u 68.minutu postigao pogodak za izjednačenje i najavio preokret. Olakšao je saigračima posao, a sabe častio prvencem u dresu Partizana. Dovoljno za zadovoljstvo nekadašnjeg napadača Rostova, koji je po dolasku u Humsku imao peh. Povreda kolena ga je odvojila od terena mesec dana... S ada, kada je golgeterski prodisao Grobari tek očekuje dobre partije od tehnički pismenog centarfora.

„Znali smo od još od pripreme utakmice da će ovo biti jedno od najneugodnijih gostovanja u našoj ligi. Spremni smo bili na jednu fajtersku utakmicu bez mnogo fudbala što se vidi i po broju kartona koje smo i mi i oni dobili. Što se tiče mog gola, lepa akcija i još lepši centaršut Đoleta Ivanovića koji je pokrenuo našu ekipu“, poručio je za zvanični sajt Nemanja Nikolić.

Crno-beli su prespavali prvi deo igre. Praktično ih je prenuo vodeći gol Nenada Gavrića.

„Ostvarili smo zasluženu pobedu mada smo u prvom poluvremenu bili manje opasni po gol protivnika. Imali smo takođe i mi šansu da izjednačimo preko Kosovića, ali neke utakmice se i ovako dobijaju. Drago mi je da je karakter proradio u svima nama i doneo jako važna tri boda“.

Trzaj glavom, koji je prethodio izjednačujućem pogotku crno-belih, samo je deo repretorao koji je Nikolića preporučio klubu iz Humske.

„Presrećan sam zbog sva tri, a i ovog mog gola u dresu Partizana jer sam propustio sigurno deset, 11 utakmica zbog povrede kolena. Sada se osećam veoma dobro i mislim da to publika primećuje i nadam se da ću se odužiti svima na najlepši mogući način, a to je postizanjem golova i dobrim igrama. Gol mi je kao i svakom napadaču veoma važan za samopouzdanje. Nadam se da ću nastaviti u tom ritmu“.

Crno-bele sada čeka revanš protiv Bešiktaša.

„Očekuje nas takođe veoma teška utakmica, ali smo pokazali u Beogradu da možemo i umemo da se nosimo sa jakim protivnicima. Tako da imamo pravo
da sa punom dozom optimizma odemo u Istanbul na megdan Partizanu“.

Izvor: mozzartsport

Foto Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar