Сине, ево ти 30.000.000 и да те више не гледамо!

Антони Модест је слободан играч под фантастичним условима!

Фудбал 29.08.2018 | 17:00
Сине, ево ти 30.000.000 и да те више не гледамо!
Кладимо се да се не бисте претерано заинтересовали да прочитате вест да је Антони Модест слободан играч и да је раскинуо уговор у Кини. Својевремено један од најбољих стрелаца Бундеслиге није више фудбалер тамошњег клуба Тјенђина и то годину дана пре истека споразума који је прекинут под невероватним условима.

Њему ће Кинези, веровали или не, исплатити чак 30.000.000 евра за прерани отпуст, а све на име плата, бонуса и маркетиншке зараде, само да га више не гледају. Разочарани су, посебно због чињенице да је постигао само четири поготка у тамошњем првенству. Са чистим папирима, као слободан играч, Француз сада може да пређе у који год клуб хоће на свету и већ је добио неколико примамљивих понуда.

Његова изричита жеља је Келн, немачки друголигаш који га је лансирао у фудбалску орбиту и у чијем је дресу пре две сезоне у елити постигао чак 25 погодака. Ипак, Јарчеви су далеко од озбиљног фудбала и сем емоције и топле добродишлице немају шта екстравагантно да му понуде, нити Модесту треба лове пошто је управо постао енормно богат.

Подсетимо, Келн га је продао за око 35.000.000 евра у лето 2017. што је био својеврсни клупски рекорд, али и почетак фијаска и испадања у Цвајту.

Поред Јарчева, за Модеста се интересује и Борусија из Дортмунда, која има велике амбиције у новој сезони што је показала и синоћ победом над Лајпцигом од 4:1. Милионери траже новог центарфора, пише се највише о Паку Алкасеру (Барселона), али би чињеница да је Француз слободан играч лако могла да усмери тренера Лусијана Фарва ка високом голгетеру.

На крају, и медији у Француској имају своје податке о будућем клубу за Модеста. Турски шампион Галатасарај је наводно спреман да испразни касу како би се појачао за Лигу шампиона, а то капитално појачање могао би да буде управо некадашњи нападач Хофенхајма, Блекбурна и Бастије.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар