Sine, evo ti 30.000.000 i da te više ne gledamo!

Antoni Modest je slobodan igrač pod fantastičnim uslovima!

Fudbal 29.08.2018 | 17:00
Sine, evo ti 30.000.000 i da te više ne gledamo!
Kladimo se da se ne biste preterano zainteresovali da pročitate vest da je Antoni Modest slobodan igrač i da je raskinuo ugovor u Kini. Svojevremeno jedan od najboljih strelaca Bundeslige nije više fudbaler tamošnjeg kluba Tjenđina i to godinu dana pre isteka sporazuma koji je prekinut pod neverovatnim uslovima.

Njemu će Kinezi, verovali ili ne, isplatiti čak 30.000.000 evra za prerani otpust, a sve na ime plata, bonusa i marketinške zarade, samo da ga više ne gledaju. Razočarani su, posebno zbog činjenice da je postigao samo četiri pogotka u tamošnjem prvenstvu. Sa čistim papirima, kao slobodan igrač, Francuz sada može da pređe u koji god klub hoće na svetu i već je dobio nekoliko primamljivih ponuda.

Njegova izričita želja je Keln, nemački drugoligaš koji ga je lansirao u fudbalsku orbitu i u čijem je dresu pre dve sezone u eliti postigao čak 25 pogodaka. Ipak, Jarčevi su daleko od ozbiljnog fudbala i sem emocije i tople dobrodišlice nemaju šta ekstravagantno da mu ponude, niti Modestu treba love pošto je upravo postao enormno bogat.

Podsetimo, Keln ga je prodao za oko 35.000.000 evra u leto 2017. što je bio svojevrsni klupski rekord, ali i početak fijaska i ispadanja u Cvajtu.

Pored Jarčeva, za Modesta se interesuje i Borusija iz Dortmunda, koja ima velike ambicije u novoj sezoni što je pokazala i sinoć pobedom nad Lajpcigom od 4:1. Milioneri traže novog centarfora, piše se najviše o Paku Alkaseru (Barselona), ali bi činjenica da je Francuz slobodan igrač lako mogla da usmeri trenera Lusijana Farva ka visokom golgeteru.

Na kraju, i mediji u Francuskoj imaju svoje podatke o budućem klubu za Modesta. Turski šampion Galatasaraj je navodno spreman da isprazni kasu kako bi se pojačao za Ligu šampiona, a to kapitalno pojačanje mogao bi da bude upravo nekadašnji napadač Hofenhajma, Blekburna i Bastije.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar