Лопетеги проговорио о Модрићу: Нисам забринут!

Зашто Навас, а не Тибо Куртоа?

Фудбал 28.08.2018 | 15:00
Лопетеги проговорио о Модрићу: Нисам забринут!
Било је проблема у Каталонији, али је Реал Мадрид забележио другу првенствену победу. Пала је Ђирона (4:1), али је новинаре из Мадрида највише занимао статус Луке Модрића. Логично, с обзиром на све трансфер спекулације овог лета.

Капитен репрезентације Хрватске је одиграо свега 13 минута. Међутим, тренер Реала Жулен Лоптеги истакао је да нема потребе да се жури са повратком у стартну поставу једног од најбољих везиста света.

„Лука и Варан су се прикључили екипи нешто касније, јер су играли финале Мундијала. Нема потребе да журимоса повратком. Имамо одличне алтернативе, остатак екипе је изузетно чврст, а то је најважније. Вратиће се Модрић и Варан када буду у оптималном стању. Нисам нимало забринут“, поручио је тренер Краљева.

Он је морао да објашњава зашто је Навасу дао предност у односу на Куртоу.

''Ради се о ситуацији која можда лаицима са стране није лако разумљива, али је довољно једноставна да се објасни. На позицији голмана имам два фантастична решења и уочи сваке утакмице одлучићемо ко ће стати на гол. Кејлор је против Ђироне бранио сјајно, што значи да смо донели добру одлуку. Конкуренција нас чини јачим“, додао је Лопетеги.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар