Lopetegi progovorio o Modriću: Nisam zabrinut!

Zašto Navas, a ne Tibo Kurtoa?

Fudbal 28.08.2018 | 15:00
Lopetegi progovorio o Modriću: Nisam zabrinut!
Bilo je problema u Kataloniji, ali je Real Madrid zabeležio drugu prvenstvenu pobedu. Pala je Đirona (4:1), ali je novinare iz Madrida najviše zanimao status Luke Modrića. Logično, s obzirom na sve transfer spekulacije ovog leta.

Kapiten reprezentacije Hrvatske je odigrao svega 13 minuta. Međutim, trener Reala Žulen Loptegi istakao je da nema potrebe da se žuri sa povratkom u startnu postavu jednog od najboljih vezista sveta.

„Luka i Varan su se priključili ekipi nešto kasnije, jer su igrali finale Mundijala. Nema potrebe da žurimosa povratkom. Imamo odlične alternative, ostatak ekipe je izuzetno čvrst, a to je najvažnije. Vratiće se Modrić i Varan kada budu u optimalnom stanju. Nisam nimalo zabrinut“, poručio je trener Kraljeva.

On je morao da objašnjava zašto je Navasu dao prednost u odnosu na Kurtou.

''Radi se o situaciji koja možda laicima sa strane nije lako razumljiva, ali je dovoljno jednostavna da se objasni. Na poziciji golmana imam dva fantastična rešenja i uoči svake utakmice odlučićemo ko će stati na gol. Kejlor je protiv Đirone branio sjajno, što znači da smo doneli dobru odluku. Konkurencija nas čini jačim“, dodao je Lopetegi.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar