ПЛ БиХ: Крупа до бода на "Грбавици"!

Кољић поново у мету! Клуб из кањона Тијесно је изненадио фаворизовани Жељезничар и дошао до великог бода у гостима, а могао је и до цијелог плијена.

Фудбал 27.08.2018 | 10:15
ПЛ БиХ: Крупа до бода на "Грбавици"!
Велико изненађење на "Грбавици"!

Жељезничар је био доста бољи тим у првом дијелу сусрета и на одмор отишао са заслуженом предношћу коју му је донио Сулејман Крпић, али је Крупа средином наставка ипак дошла до изједначења, а да није било херојских интервенција Ведрана Кјосевског могла је и до цијелог плијена.

ЖЕЉЕЗНИЧАР - КРУПА 1:1 (1:0)

"Плави" су у вођство дошли већ у 7. минуту када је Армин Зец одлично уочио добро утрчавање Сулејмана Крпића и пружио му одличну лопту у простор, а млади нападач је задржао смиреност и постигао свој пети гол ове сезоне.

До краја првог дијела Жељо је имао иницијативу, али нису могли до другог поготка којим би "преломили" меч па је Крупа у други дио ушла са "надом" да на "Грбавици" ипак може до позитивног резултата.

Изабраници Бранислава Крунића су у другом полувремену заиграли доста "опуштеније", са убјеђењем да би једна "права" лопта за најбољег стријелца Премијер лиге Елвира Кољића могла бити довољна за изједначења.

Управо тако је и било.

Милановић је направио сјајан посао на средини терена, прошао је двојицу фудбалера домаћег тима и затим упослио Кољића који гађа даљи угао и тресе мрежу осми пут ове сезоне.

Крупа је до краја меча могла и до три бода, али је ударац Дујаковића одличном интервенцијом засутавио Кјосевски и одбио лопту у корнер. Убрзо након тога у сјајној прилици се нашао Црнов али је шутирао поред гола.

У мечу који је одигран у термину од 17 часова фудбалери ГОШК-а и Широког Бријега подијелили су бодове у Габели одигравши утакмицу без погодака.

Широкобријежани су тако након јучерашњег пораза Радника од Слободе остали једина непоражена екипа у елитном рангу бх. фудбала у почетних седам кола. Уједно већ пету утакмицу нису примили гол.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА БИХ - 7. КОЛО:

ГОШК - Широки Бријег 0:0

Жељезничар - Крупа 1:1 (1:0)
/Крпић 7 - Кољић 68/

одиграно у суботу

Младост - Челик 1:1 (0:0)
/Мујагић 88 - Јурина 65/

Звијезда 09 - Сарајево 0:4 (0:3)
/Татар 28, Ахметовић 38, Рахмановић 45+1, 55/

Слобода - Радник 2:0 (0:0)
/Барабан 63, Зукић 80/

Зрињски - Тузла сити 1:0 (0:0)
/Билбија 70/

ТАБЕЛА: Сарајево 14, Жељезничар 14, Широки Бријег 13, Слобода 11, Челик 11, Крупа 10, Радник 10,  Зрињски (-1) 9, ГОШК 6, Тузла сити 4, Звијезда 09 (-1) 3, Младост 3.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар