УС Опен: Лајовић креће први од Срба! Ривал - Џумхур!

Објављен програм првог дана последњег грен слема сезоне.

Тенис 27.08.2018 | 00:10
УС Опен: Лајовић креће први од Срба! Ривал - Џумхур!
Такмичење на последњем гренд слем турниру у сезони, Отвореном првенству САД, почиње у понедељак у Њујорку, а од представника Србије први ће на терен Душан Лајовић.

Он у првом колу игра против 24. носиоца, босанског тенисера Дамира Џумхура. Тај меч је трећи на програму терена број четири, на коме такмичење почиње од 17 часова по средњеевропском времену.

Првог дана на терен ће и први играч света, бранилац титуле Рафаел Надал, који у другом мечу у ноћном делу програма на стадиону "Артур Еш" игра против сународника Давида Ферера. Пре њих меч првог кола играће шестострука шампионка УС опена, Американка Серена Вилијамс и Пољакиња Магда Линет.

Бранилац титуле, домаћа такмичарка Слоун Стивенс, игра против Рускиње Јевгеније Родине, док ће прва тенисерка света, Румунка Симона Халеп, такмичење почети против Естонке Каје Канепи.

Швајцарац Стен Вавринка игра против Григора Димитрова из Бугарске, а Венус Вилијамс против Рускиње Светлане Кузњецове.

Аргентинац Хуан Мартин дел Потро састаће се у понедељак са Американцем Доналдом Јангом, а Белорускиња Викторија Азаренка играће против Словакиње Викторије Кузмове.

Организатори су делимично објавили и програм за уторак, када ће меч првог кола играти Новак Дјоковић. Његов противник биће Мађар Мартон Фучовић, а њихов дуел је други на програму стадиона "Артур Еш", на коме такмичење почиње у 18 часова.

Извор: мондо.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Мире

27.08.2018 04:53

Сретно Џуми

ОДГОВОРИТЕ
Name

Куки

27.08.2018 08:23

Нека бољи побиједи

ОДГОВОРИТЕ