Мари: Не очекујем да освојим УС Опен!

Британски тенисер Енди Мари изјавио је како не очекује да освоји последњи Гренд слем сезоне УС Опен.

Тенис 26.08.2018 | 14:15
Мари: Не очекујем да освојим УС Опен!
Мари је дуго мучио муку са повредом, тачније опоравком после операције кука, који га је мучио још од самог почетка професионалне каријере.

Ипак, Енди се вратио, дошао до четвртфинала Вашингтона, али тај меч предао. У Синсинатију није било много боље, јер је рано поражен од Француза Луке Пуја, али ситуација се можда тотално окрене у његову корист већ у "Великој јабуци".

Марију ће ово бити први Гренд слем још од Вимблдона 2017. године. 

"Чудан је став са којим долазим на овај турнир. Ово су турнири за које се спремам претходних 10, 12 година, и које сам увек планирао да покушам да освојим. Ове године је другачије јер немам то очекивање. Долазим на овај турнир са мало тренинга и припреме, а сигурно да немам ни довољно одиграних мечева. Надам се да ћу наставити да напредујем како би требало и вратити се на ниво који желим", изјавио је Мари. 

Британац је у каријери освојио три Гренд слем титуле, две на Вимблдону, а једну управо на УС Опену, када је у финалу 2012. победио Новака Ђоковића. 

Недавно се десила огромна промена у тенису и више нећемо гледати Дејвис куп онакав какав је био, а Мари је изјавио да би, да је имао право гласа, абстинирао од гласања јер мисли да ниједна ни друга страна нису у праву.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар