ТУР: Фенер пао и у Измиру, еврогол Акбунара!

Најпопуларнији турски клуб очито је у великој кризи. . .

Фудбал 26.08.2018 | 10:30
ТУР: Фенер пао и у Измиру, еврогол Акбунара!
Фенербахче се није прославио у квалификацијама за Лигу шампиона, ни после десет година није успео да се докопа елитног такмичења, а како је започео првенство, чини се да ће ове године остати и без титуле. 

Најпопуларнији турски клуб поражен је вечерас на гостовању Гецтепеу (0:1), што је други везани неуспех чете Филипа Кокуа. Јунак Гецтепеа је 24-годишњи Халил Акбунар, десно крило домаћег тима, који је у 66. минуту постигао прелеп гол, сасвим сигурно најлепши у досадашњем току шампионата...

Фенер јесте имао већи посед лопте и укупно више озбиљних акција, покушаја, али у овкир гола само један једини ударац. Када се испод свега подвуче црта, јасно је да Канаринци много бољи резултат нису ни зслужили. 

У наредна два кола славни клуб мора да се вади како зна и уме. Прво му долази Кајзери, а онда иде Коњи, после чега следи велики дерби против Бешикташа. 

У преостала два вечерашња сусрета два ремија. Трабзон је на гостовању Анкарагучуу одиграо 2:2, док на утакмици Кајзери - Малатија није било погодака... 

СУПЕР ЛИГ - 3. КОЛО

Петак
Ризе - Ерзурум 0:0

Субота
Анкарагучу - Трабзон 2:2 (1:0)
/Фати 42, Мохтар 90+1 - Новак 27, Родаљега 80/

Гецтепе - Фенербахче 1:0 (0:0)
/Акбунар 66/

Кајзери - Малатија 0:0

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар