TUR: Fener pao i u Izmiru, evrogol Akbunara!

Najpopularniji turski klub očito je u velikoj krizi. . .

Fudbal 26.08.2018 | 10:30
TUR: Fener pao i u Izmiru, evrogol Akbunara!
Fenerbahče se nije proslavio u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ni posle deset godina nije uspeo da se dokopa elitnog takmičenja, a kako je započeo prvenstvo, čini se da će ove godine ostati i bez titule. 

Najpopularniji turski klub poražen je večeras na gostovanju Gectepeu (0:1), što je drugi vezani neuspeh čete Filipa Kokua. Junak Gectepea je 24-godišnji Halil Akbunar, desno krilo domaćeg tima, koji je u 66. minutu postigao prelep gol, sasvim sigurno najlepši u dosadašnjem toku šampionata...

Fener jeste imao veći posed lopte i ukupno više ozbiljnih akcija, pokušaja, ali u ovkir gola samo jedan jedini udarac. Kada se ispod svega podvuče crta, jasno je da Kanarinci mnogo bolji rezultat nisu ni zslužili. 

U naredna dva kola slavni klub mora da se vadi kako zna i ume. Prvo mu dolazi Kajzeri, a onda ide Konji, posle čega sledi veliki derbi protiv Bešiktaša. 

U preostala dva večerašnja susreta dva remija. Trabzon je na gostovanju Ankaragučuu odigrao 2:2, dok na utakmici Kajzeri - Malatija nije bilo pogodaka... 

SUPER LIG - 3. KOLO

Petak
Rize - Erzurum 0:0

Subota
Ankaraguču - Trabzon 2:2 (1:0)
/Fati 42, Mohtar 90+1 - Novak 27, Rodaljega 80/

Gectepe - Fenerbahče 1:0 (0:0)
/Akbunar 66/

Kajzeri - Malatija 0:0

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar