Колико вриједи ријеч Клаудија Лотита?

Кежману обећано да ће Сергеј бити продат следећег лета! У међувремену – нови уговор.

Фудбал 26.08.2018 | 23:45
Колико вриједи ријеч Клаудија Лотита?
На крају остаде Сергеј Милинковић Савић у Лацију. Иако се од пролећа наовамо помињало да ће у Реал, Барселону, ПСЖ, Јунајтед, Сити, Јувентус, Милан и Интер, на крају је српски репрезенативац почео још једну сезону у небескоплавом дресу, а према информацијама из Италије, у истом ће је и завршити.

Главни разлог због ког је високи везиста и даље на истој адреси је тврдокорни став председника римског клуба, Клаудија Лотита, упорног у намери да добије 150.000.000 евра на име обештећења. Овога пута то није успео, па је прибегао другачиој тактици: пред Сергеја је ставио нови уговор и значајно већу плату, а у замену за потпис је обећао Матеји Кежману, агенту Милинковића Савића, да ће његовом клијенту наредног лета дозволити да промени средину.

Сад, да ли ће Лотито обећање одржати, други је падеж, као што није јасно да ли ће и у јуну 2019. тражити исти новац да би пустио једног од својих најбољих играча или ће мало да редукује захтеве.

Према наводима Тутоспорта, један од главних „зачина“ целој причи јесте Жорж Мендеш. Најутицајнији менаџер у свету фудбала, пише торински дневник, у добрим је односима са Матејом Кежманом, па ће покушати да утаба стазу ка Јувентусу, где је овог лета већ довео Жоао Кансела и Кристијана Роналда. Раније се помињало да је португалски суперагент донео понуде и Реал Мадрида, међутим, оне су одбијене, јер нису задовољиле Лотита.

Чекајући наредни прелазни рок, очекује се да Сергеј Милинковић Савић ускоро потпише нов уговор до јуна 2023, вредан 3.000.000 евра по сезони, уместо 1.800.000 колико зарађује на основу постојећег (2022).

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар