Koliko vrijedi riječ Klaudija Lotita?

Kežmanu obećano da će Sergej biti prodat sledećeg leta! U međuvremenu – novi ugovor.

Fudbal 26.08.2018 | 23:45
Koliko vrijedi riječ Klaudija Lotita?
Na kraju ostade Sergej Milinković Savić u Laciju. Iako se od proleća naovamo pominjalo da će u Real, Barselonu, PSŽ, Junajted, Siti, Juventus, Milan i Inter, na kraju je srpski reprezenativac počeo još jednu sezonu u nebeskoplavom dresu, a prema informacijama iz Italije, u istom će je i završiti.

Glavni razlog zbog kog je visoki vezista i dalje na istoj adresi je tvrdokorni stav predsednika rimskog kluba, Klaudija Lotita, upornog u nameri da dobije 150.000.000 evra na ime obeštećenja. Ovoga puta to nije uspeo, pa je pribegao drugačioj taktici: pred Sergeja je stavio novi ugovor i značajno veću platu, a u zamenu za potpis je obećao Mateji Kežmanu, agentu Milinkovića Savića, da će njegovom klijentu narednog leta dozvoliti da promeni sredinu.

Sad, da li će Lotito obećanje održati, drugi je padež, kao što nije jasno da li će i u junu 2019. tražiti isti novac da bi pustio jednog od svojih najboljih igrača ili će malo da redukuje zahteve.

Prema navodima Tutosporta, jedan od glavnih „začina“ celoj priči jeste Žorž Mendeš. Najuticajniji menadžer u svetu fudbala, piše torinski dnevnik, u dobrim je odnosima sa Matejom Kežmanom, pa će pokušati da utaba stazu ka Juventusu, gde je ovog leta već doveo Žoao Kansela i Kristijana Ronalda. Ranije se pominjalo da je portugalski superagent doneo ponude i Real Madrida, međutim, one su odbijene, jer nisu zadovoljile Lotita.

Čekajući naredni prelazni rok, očekuje se da Sergej Milinković Savić uskoro potpiše nov ugovor do juna 2023, vredan 3.000.000 evra po sezoni, umesto 1.800.000 koliko zarađuje na osnovu postojećeg (2022).

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar