Халиловић послије само два мјесеца завршио са Миланом?!

Хрват близу одласка иако није ни дебитовао!

Фудбал 27.08.2018 | 12:15
Халиловић послије само два мјесеца завршио са Миланом?!
Најављен као нови Лука Модрић, хрватски везиста Ален Халиловић никада није успео да испуни очекивања и на великој сцени прикаже велики таленат због којег је био један од најтраженијих тинејџера у Ебропи.

Само два месеца после доласка у Милан, Халиловић се налази на излазним вратима клуба. Близу је повратка у Шпанију где је понуђен Еспањолу и Ђирони.

Халиловић је стигао у Милан као слободан играч из Хамбургера који је једва чекао да га се реши. Он је био појачање старе управе и жеља бившег спортског директора Масима Мирабелија. Чим је дошла нова управа,Халиловићу је постало јасно да се на њега не рачуна озбиљно иако има уговор на три године.

Његови менаџери су већ кренули у акцију и понудили играча Ђирони и Еспањолу чији се одговор чека.Халиловићу би то био повратак у Шпанију. Подсетимо, као суперталентованог клинца из Динама га је купила Барселона у чијем Б тиму је одиграо једну сезону, а потом је позајмљен Спортингу из Хихона где је био стандардан.

Ипак, Барса није озбиљно рачунала на њега и продала га је Хамбургеру за 5.000.000 евра уз повратну клаузулу да може да га врати натраг за дупло већу суму. У Немачкој је потпуно разочарао и претходну сезону је провео на позајмици у Лас Палмасу где је одиграо сваки меч и испао из Примере.

На опште изненађење, ангажовао га је Милан овог лета као један од последњих потеза одлазеће управе. Али са трансферима Лаксала и Кастиљеха, постало је јасно да Халиловић није у плановима Росонера. Еспањол или Ђирона би могли да буду нова станица момка који је толико тога прегурао преко главе а има само 22 године.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар