Halilović poslije samo dva mjeseca završio sa Milanom?!

Hrvat blizu odlaska iako nije ni debitovao!

Fudbal 27.08.2018 | 12:15
Halilović poslije samo dva mjeseca završio sa Milanom?!
Najavljen kao novi Luka Modrić, hrvatski vezista Alen Halilović nikada nije uspeo da ispuni očekivanja i na velikoj sceni prikaže veliki talenat zbog kojeg je bio jedan od najtraženijih tinejdžera u Ebropi.

Samo dva meseca posle dolaska u Milan, Halilović se nalazi na izlaznim vratima kluba. Blizu je povratka u Španiju gde je ponuđen Espanjolu i Đironi.

Halilović je stigao u Milan kao slobodan igrač iz Hamburgera koji je jedva čekao da ga se reši. On je bio pojačanje stare uprave i želja bivšeg sportskog direktora Masima Mirabelija. Čim je došla nova uprava,Haliloviću je postalo jasno da se na njega ne računa ozbiljno iako ima ugovor na tri godine.

Njegovi menadžeri su već krenuli u akciju i ponudili igrača Đironi i Espanjolu čiji se odgovor čeka.Haliloviću bi to bio povratak u Španiju. Podsetimo, kao supertalentovanog klinca iz Dinama ga je kupila Barselona u čijem B timu je odigrao jednu sezonu, a potom je pozajmljen Sportingu iz Hihona gde je bio standardan.

Ipak, Barsa nije ozbiljno računala na njega i prodala ga je Hamburgeru za 5.000.000 evra uz povratnu klauzulu da može da ga vrati natrag za duplo veću sumu. U Nemačkoj je potpuno razočarao i prethodnu sezonu je proveo na pozajmici u Las Palmasu gde je odigrao svaki meč i ispao iz Primere.

Na opšte iznenađenje, angažovao ga je Milan ovog leta kao jedan od poslednjih poteza odlazeće uprave. Ali sa transferima Laksala i Kastiljeha, postalo je jasno da Halilović nije u planovima Rosonera. Espanjol ili Đirona bi mogli da budu nova stanica momka koji je toliko toga pregurao preko glave a ima samo 22 godine.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar