Откуцава бомба већа и од Роналда?!

Реал Мадрид чека 27. август и Мбапеа! ПСЖ наводно није откупио Француза, Мадриђани у заседи који су чекали цело лето.

Фудбал 26.08.2018 | 23:00
Откуцава бомба већа и од Роналда?!
Шта се дешава са Реал Мадридом овог лета? Питање је које је постављено много пута. Што међу навијачима Меренгеса, што међу осталим љубитељима фудбала.

Шокантно су остали без Зидана, па га заменили чудним Лопетегијем на чудан начин. Потом су продали иКристијана Роналда и нису довели замену. Умало да остану и без Луке Модрића који је такође желео да крене Зидановим и Роналдовим стопама и напусти Реал. Краљевски клуб је довео само Куртоу који им је поред сјајног Наваса био најмање потребно појачање... Од замене за Роналда ни трага, ни гласа. Пропали су покушаји да доведу Нејмара, Салаха, Азара... Кејн није ни био опција, Бајерн нема намеру да прода Левандовског... Скоро све велике звезде су остале недоступне за Реал. Као највеће појачање се ових дана помиње Родриго Морено из Валенсије. Уз дужно поштовање према Родригу, он није капацитет да буде капитално појачање Реал Мадрида. Флорентино Перез нас је навикао на много, много више. И атрактивније.

Али данас из Шпаније стиже луда вест о потенцијалној трансфер бомби која би могла да засени одлазакРоналда и усрећи све оне који воле Реал Мадрид.

Постоји шанса да Краљевски клуб до краја прелазног рока доведе Килијана Мбапеа?!

Није тајна да је он и пре годину дана био Реалова жеља када је одабрао ПСЖ. Није тајна да се помињао и овог лета. Као и да је Реал Мадрид то морао да демантује на званичном сајту.

После сјајних партија на Мундијалу, Мбапе је и дефинитивно израстао у звезду највише класе и уклапа се у профил галактичких појачања Флорентина Переза попут Фига, Зидана, Роналда, Кристијана, Каке, Бејла... Није питање да ли ће, већ када ће млади Француз постати најбољи фудбалер планете. А такви су обично наПерезовој листи жеља.

Из Шпаније стижу спекулације да је трансфер могућ до краја прелазног рока који се у Шпанији и Француској завршава 31. августа.

Пари Сен Жермен је прошлог лета позајмио Килијана Мбапеа од Монака за 35.000.000 евра уз опцију да га овог лета откупи за 145.000.000 евра чиме би цео трансфер износио 180.000.000 евра и послеНејмаровог би био други највећи свих времена. Међутим, према сазнањима неких шпанских медија, ПСЖ још није уплатио откуп уговора Монаку, а последњи рок за то 27. август. Тачно годину после Мбапеовоглетошњег доласка из Монака.

Шпанци пишу и да ПСЖ због проблема са финансијским фер-плејом можда неће успети да уплати потребну суму, да испрати динамику уплате и да би УЕФА 27. августа могла да поништи Мбапеов уговор у Паризу. Томе се нада Флорентино Перез који би истог тренутка послао понуду која се не одбија. Новац није проблем, Реал га има довољно...

За сада ово делује као прилично луда теорија и фантазија шпанских медија наклоњених Реалу. Али остаје да видимо шта ће бити до 31. августа. Флорентино Перез је човек који је често знао да изазове земљотрес на фудбалској пијаци. Долазак Мбапеа би био у том стилу. И Реал би ипак лето завршио са трансфер бомбом која би засенила и Кристијана Роналда.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар