Јувентус или Јунајтед? Избор сада није тежак...!

Хрват је свесно одабрао Јувентус испред Манчестер јунајтеда. И не може се рећи да је погрешио.

Фудбал 26.08.2018 | 15:00
Јувентус или Јунајтед? Избор сада није тежак...!
Док се Манчестер јунајтед поново суочава са кризом игре, система и док је Мурињов фудбал опет под жестоким и оправданим критикама, Јувентус изазива пажњу већу него икад ове деценије.

Примера ради, званичне YоуТубе прегледе прве утакмице Кристијана Роналда за "Стару даму" за пет дана је на налогу Серије А погледало скоро три милиона корисника, с тим да су неки снимци прегледа те утакмице претходно пребацивали и гледаност од 10 милиона.

У таквој ситуацији и уз трезвено размишљање, Хрвату Марију Манџукићу није било тешко да се овог лета определи да ли да остане у Торину или да прихвати позив да се придружи Манчестер јунајтеду.

Италијански портал Калчомеркато објавио је у петак да је бивши репрезентативац Хрватске био прва жеља менаџера "црвених ђавола" Жозеа Муриња, који му је обећао и много већу плату од оне коју има у "Старој дами" (3,5 милиона евра годишње), али је након састанка са тренером Јувентуса Масимилијаном Алегријем одлучио да остане.

Искусни нападач доводио се у везу и са преласком у Кину, али је одбио велики новац и тамошњих клубова.

Манџукић је за Јувентус, у који је дошао 2015. године из Атлетико Мадрида, одиграо 127 утакмица и постигао 34 гола. Овог лета се опростио од репрезентације Хрватске после Мундијала у Русији, где је дао велики допринос освајању другог места.

Сада ће се посветити само Јувентусу, у којем са Кристијаном Роналдом, Дибалом, Пјанићем и остатком тима жели да "нападне" трофеј Лиге шампиона, који је претходних година измицао Торинезима.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар