"На Звездиној клупи је други стријелац лиге!"

"Када не игра Стојиљковић - ту је Павков. Имају доста веома добрих играча ", рекао је тренер Чукаричког у најави градског дербија на "Маракани".

Фудбал 25.08.2018 | 09:15
"На Звездиној клупи је други стријелац лиге!"
После доброг почетка сезоне и три победе уз два ремија у пет кола, фудбалери Чукаричког спремни су за највећи досадашњи изазов у такмичарској 2018/19.

Пред екипом Сима Крунића је гостовање Црвеној звезди у суботу од 20.30 часова (пренос на ТВ Арена спорт 1), на стадиону на којем су "брђани" гостовали 21 пут у Суперлиги и остварили једну победу - у априлу 2016. године.

Ове недеље црвено-бели су на истом месту одиграли велики меч против Салцбурга на почетку плеј-офа за Лигу шампиона, а дуел против тима са Бановог брда стиже екипи Владана Милојевића између две историјске утакмице против Аустријанаца.

Крунић зато у најави меча најављује очекивано - да ће Звездин шеф струке ротирати, али и да то неће превише утицати на квалитет домаћина.

"Тешка утакмица је пред нама. Црвена звезда вероватно неће наступити са најбољом екипом, али су и остали играчи веома добри. Није им први пут да се сусрећу са оваквом ситуацијом, играли су без првотимаца на гостовању Вождовцу, па против Спартака, оба меча су добили. Ето, на пример, Павков је тренутно резерва Стојиљковићу, а прошле сезоне је био други стрелац Лиге, ове је против Спартака постигао два гола", рекао је тренер Чуке у изјави за клупски сајт.

Крунић је најавио да се његов тим спрема за гостовање у Љутице Богдана као за сваки други меч.

"Апсолутно, нема разлике у припреми. Нама је сваки наредни меч најбитнији, сада је то дуел са Црвеном звездом, не размишљамо три кола унапред. Са друге стране, природно је да видим већу мотивацију код играча, али на тренинзима се понашају уобичајено, као пред сваки други дуел".

Када је у питању "кадровска ситуација" у гостујућој екипи, искусни дефанзивац Дарко Пушкарић се опоравио и играће у суботу, за разлику од Ненада Киса и Петра Бојића.

Дерби 6. кола Суперлиге биће директно преношен на ТВ Арена спорт.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар