"Na Zvezdinoj klupi je drugi strijelac lige!"

"Kada ne igra Stojiljković - tu je Pavkov. Imaju dosta veoma dobrih igrača ", rekao je trener Čukaričkog u najavi gradskog derbija na "Marakani".

Fudbal 25.08.2018 | 09:15
"Na Zvezdinoj klupi je drugi strijelac lige!"
Posle dobrog početka sezone i tri pobede uz dva remija u pet kola, fudbaleri Čukaričkog spremni su za najveći dosadašnji izazov u takmičarskoj 2018/19.

Pred ekipom Sima Krunića je gostovanje Crvenoj zvezdi u subotu od 20.30 časova (prenos na TV Arena sport 1), na stadionu na kojem su "brđani" gostovali 21 put u Superligi i ostvarili jednu pobedu - u aprilu 2016. godine.

Ove nedelje crveno-beli su na istom mestu odigrali veliki meč protiv Salcburga na početku plej-ofa za Ligu šampiona, a duel protiv tima sa Banovog brda stiže ekipi Vladana Milojevića između dve istorijske utakmice protiv Austrijanaca.

Krunić zato u najavi meča najavljuje očekivano - da će Zvezdin šef struke rotirati, ali i da to neće previše uticati na kvalitet domaćina.

"Teška utakmica je pred nama. Crvena zvezda verovatno neće nastupiti sa najboljom ekipom, ali su i ostali igrači veoma dobri. Nije im prvi put da se susreću sa ovakvom situacijom, igrali su bez prvotimaca na gostovanju Voždovcu, pa protiv Spartaka, oba meča su dobili. Eto, na primer, Pavkov je trenutno rezerva Stojiljkoviću, a prošle sezone je bio drugi strelac Lige, ove je protiv Spartaka postigao dva gola", rekao je trener Čuke u izjavi za klupski sajt.

Krunić je najavio da se njegov tim sprema za gostovanje u Ljutice Bogdana kao za svaki drugi meč.

"Apsolutno, nema razlike u pripremi. Nama je svaki naredni meč najbitniji, sada je to duel sa Crvenom zvezdom, ne razmišljamo tri kola unapred. Sa druge strane, prirodno je da vidim veću motivaciju kod igrača, ali na treninzima se ponašaju uobičajeno, kao pred svaki drugi duel".

Kada je u pitanju "kadrovska situacija" u gostujućoj ekipi, iskusni defanzivac Darko Puškarić se oporavio i igraće u subotu, za razliku od Nenada Kisa i Petra Bojića.

Derbi 6. kola Superlige biće direktno prenošen na TV Arena sport.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar