Недовић о преласку у Милано...

Није била тешка одлука! Српски кошаркаш Немања Недовић рекао је да одлука да пређе у Армани из Милана није била уопште тешка.

Кошарка 26.08.2018 | 13:45
Недовић о преласку у Милано...
Недовић је овог лета потписао уговор са славним клубом из Италије и како каже ово је целокупно сјајна одлука.

"Од почетка када смо почели да гледамо ка потенцијалним дестинацијама, Милан је био ту са сјајном понудом. За мене, за породицу, моју девојку која ради као модел, тако да ће имати доста посла овде. Живео сам у Италији, знам земљу, волим храну и људе овде. Људи су веом љубазни и био сам веома импресиониран са планом клуба и играчима које су потписали. Није била тешка одлука", рекао је Недовић за "ОлимпиаМилано.цом".

Армани је прошле године освојио Палаканестро, што је план и за наредну такмичарску годину, међутим Недовић жели да клуб догура што даље у Евролиги.

"Очекивања су ми баш велика. Сви од нас очекују да освојимо Серију А, а волели бисмо да дође до трофеја и у Купу. Такође, Евролига нам је највећа жеља и било би лепо када бисмо се квалификовали за топ 8. Било би сјајно када бисмо имали шансу и за Фајнал-фор. Мислим да имамо квалитет, играчи су ту, само је питање хемије у тиму и како кренемо Евролигу. У кошарци је све могуће, што је прошле године показао Жалгирис", рекао је Недовић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар