Вриједна донација Дому здравља

Дом здравља Лопаре данас је добио два апарата, стоматолошку столицу и стоматолошки ренгенски апарат „Панорама" од стоматолога Плазинића из Швајцарске уз посредство Удружења „Мајевичана".

Република Српска 24.08.2018 | 15:48
Вриједна донација Дому здравља
Директор ове здравствене установе Желимир Нешковић захвалио се за донацију и истакао да оба апарата имају вриједност 15.000 КМ.

„Стоматолошка столица је потребна Дому здравља, а рендгенски апарат „Панорама" омогућава детаљан рендгенски приказ свих зуба", рекао је Нешковић новинарима.

Нешковић је најавио да ће се у наредном периоду подизати ниво здравствених услуга кроз инфраструктурне пројекте, усавршавање кадрова и отварањем нових служби у Дому здравља.

„Већ од септембра крећемо са изградњом новог објекта у коме ће бити смјештен Центар за базичну рехабилитацију и Центар за ментално здравље", најавио је Нешковић.

Дом здравља Лопаре покрива 10.500 здравствених осигураника, има седам тимова породичне медицине, Службу хитне медицинске помоћи, Службу лабараторијске дијагностике, Службу РТТ дијагностике, Стоматолошку службу, као и подручне амбуланте у Прибоју и Мртвици.

(БН) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Фоцанска Болница

24.08.2018 14:04

Додите код нас у Фоцу,докторе сто несто знају на прст једне руке се могу набројат!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лопарац

24.08.2018 14:41

Сиротињи и Богу си тешка. Да се зна Лопаре су веома сиромашна Општина. Свака помоћ је добродошла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Бијељина

24.08.2018 15:50

Свака цаст водјству опстине Лопаре. Иако су сиромасна опстина, боре се за њу. Кад би се тако борили целници других опстина, РС би била боља и јаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

24.08.2018 23:10

Ајде не брукајте се више, шта ће предс општине у дому здравља када му се даје нека милостиња као просјацима. Општина има да буџетским новцем прави фабрике и запосли толике хиљаде и хиљаде незапослених, нерод не зна како да преживи, а локална власт која није дорасла ни сагледавању, а камоли рјешавању проблема се бави оваквим стварима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Остоја

25.08.2018 06:39

%

ОДГОВОРИТЕ