Домагој Вида: Звиждуци? Ма, не...!

Хрватски интернационал добио је "посебан дочек" на стадиону Партизана.

Фудбал 24.08.2018 | 16:45
Домагој Вида: Звиждуци? Ма, не...!
Од првог контакта са лоптом на стадиону у Хумској, дефанзивац Бешикташа Домагој Вида дочекан је гласнијим звиждуцима него остали играчи његовог тима.

Хрватски репрезентативац, финалиста недавног Светског првенства у Русији, вратио се на стадион Партизана годину дана након што је на истом месту играо и у дресу Динамо Кијева. Тада на трибинама није било публике, али вечерас јесте и дочекала га је бучно.

После утакмице, у разговору за ТВ Арена спорт, Вида је био упитан и за такав дочек.

"Да ли ми је сметало? Ма не... Имам довољно година и искуства да би ме то пореметило", насмејао се Хрват, који је у финишу утакмице неуспешно због умора тражио измену од тренера.

"Била је лепа атмосфера, није било ружних повика. Честитам играчима и навијачима Партизана", додао је он.

У коментару утакмице рекао је...

"Мислим да је 1:1 на крају реалан резултат. Шокирали су нас голом, али брзо смо се вратили. Било је после неких полушанси, али мислим да смо ми задовољнији овим ремијем. Видећемо шта ће бити у Истанбулу, наравно да идемо на победу".

Упитан да упореди овај Партизан и онај против кога је играо док је носио дрес Динама, Вида је похвалио београдске црно-беле.

"Партизан је бољи сада него прошли пут. Лепо игра, има доброг нападача. То се и одразило на реми. Можда су неки очекивали да ће Бешикташ остварити повољнији резултат, али ето...", порука је хрватског интернационалца.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар