Domagoj Vida: Zvižduci? Ma, ne...!

Hrvatski internacional dobio je "poseban doček" na stadionu Partizana.

Fudbal 24.08.2018 | 16:45
Domagoj Vida: Zvižduci? Ma, ne...!
Od prvog kontakta sa loptom na stadionu u Humskoj, defanzivac Bešiktaša Domagoj Vida dočekan je glasnijim zvižducima nego ostali igrači njegovog tima.

Hrvatski reprezentativac, finalista nedavnog Svetskog prvenstva u Rusiji, vratio se na stadion Partizana godinu dana nakon što je na istom mestu igrao i u dresu Dinamo Kijeva. Tada na tribinama nije bilo publike, ali večeras jeste i dočekala ga je bučno.

Posle utakmice, u razgovoru za TV Arena sport, Vida je bio upitan i za takav doček.

"Da li mi je smetalo? Ma ne... Imam dovoljno godina i iskustva da bi me to poremetilo", nasmejao se Hrvat, koji je u finišu utakmice neuspešno zbog umora tražio izmenu od trenera.

"Bila je lepa atmosfera, nije bilo ružnih povika. Čestitam igračima i navijačima Partizana", dodao je on.

U komentaru utakmice rekao je...

"Mislim da je 1:1 na kraju realan rezultat. Šokirali su nas golom, ali brzo smo se vratili. Bilo je posle nekih polušansi, ali mislim da smo mi zadovoljniji ovim remijem. Videćemo šta će biti u Istanbulu, naravno da idemo na pobedu".

Upitan da uporedi ovaj Partizan i onaj protiv koga je igrao dok je nosio dres Dinama, Vida je pohvalio beogradske crno-bele.

"Partizan je bolji sada nego prošli put. Lepo igra, ima dobrog napadača. To se i odrazilo na remi. Možda su neki očekivali da će Bešiktaš ostvariti povoljniji rezultat, ali eto...", poruka je hrvatskog internacionalca.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar