Двоје туриста пронађено мртво

Двоје британских туриста пронађено је мртво у египатском летовалишту Хургади, а због њихове смрти из хотела је евакуисан 301 туриста.

Свијет 24.08.2018 | 13:40
Двоје туриста пронађено мртво
Џон Купер (69) и његова супруга Сузан (63), који су радили за британску туристичку комапанију “Томас Кук”, пронађени су у уторак мртви у хотелу на Црвеном мору.

Наводи се да је пар умро под још неразјашњеним околностима. 

Туристичка комапанија добила је информације о оболевању гостију, али није навела детаље. Због сигурности су одлучили да евакуишу клијенте из смештаја. 

Представници хотела тврде да је Џон имао проблема са срцем, али њихова ћерка сматра да су умрли под неразјашњеним околностима, и да су били здрави и витки, преноси ББЦ. 

"Тата никада није био у болници и није био болестан. Умро је у хотелској соби пред мојим очима. Када сам са мамом отишла у болницу и она је преминула", изјавила је ћерка. 

Она је похвалила подршку коју је добила од туристичке компније "Томас Кук" која је саопштил да има информацију да су и други гости хотела болесни. 

Због тога је та компанија одлучила да евакуише 301 свог госта и нашла им је алтернативни смештај. 

Директор корпоративних комуникација партнерске компаније поменутог хотела Свен Хиршлер рекао је да није примећен неуобичајени пораст обољевања међу 1.600 гостију, који тренутно бораве у хотелу. 

Како је рекао, Џон Купер се жалио на висок притисак у току ноћи када је преминуо.

(Тањуг)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Поп

24.08.2018 12:22

Бозе сацувај. Јадна дјевојцица..

ОДГОВОРИТЕ