Dvoje turista pronađeno mrtvo

Dvoje britanskih turista pronađeno je mrtvo u egipatskom letovalištu Hurgadi, a zbog njihove smrti iz hotela je evakuisan 301 turista.

Svijet 24.08.2018 | 13:40
Dvoje turista pronađeno mrtvo
Džon Kuper (69) i njegova supruga Suzan (63), koji su radili za britansku turističku komapaniju “Tomas Kuk”, pronađeni su u utorak mrtvi u hotelu na Crvenom moru.

Navodi se da je par umro pod još nerazjašnjenim okolnostima. 

Turistička komapanija dobila je informacije o obolevanju gostiju, ali nije navela detalje. Zbog sigurnosti su odlučili da evakuišu klijente iz smeštaja. 

Predstavnici hotela tvrde da je Džon imao problema sa srcem, ali njihova ćerka smatra da su umrli pod nerazjašnjenim okolnostima, i da su bili zdravi i vitki, prenosi BBC. 

"Tata nikada nije bio u bolnici i nije bio bolestan. Umro je u hotelskoj sobi pred mojim očima. Kada sam sa mamom otišla u bolnicu i ona je preminula", izjavila je ćerka. 

Ona je pohvalila podršku koju je dobila od turističke kompnije "Tomas Kuk" koja je saopštil da ima informaciju da su i drugi gosti hotela bolesni. 

Zbog toga je ta kompanija odlučila da evakuiše 301 svog gosta i našla im je alternativni smeštaj. 

Direktor korporativnih komunikacija partnerske kompanije pomenutog hotela Sven Hiršler rekao je da nije primećen neuobičajeni porast oboljevanja među 1.600 gostiju, koji trenutno borave u hotelu. 

Kako je rekao, Džon Kuper se žalio na visok pritisak u toku noći kada je preminuo.

(Tanjug)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Pop

24.08.2018 12:22

Boze sacuvaj. Jadna djevojcica..

ODGOVORITE