Волфсбург се џабе нада, Немања је Олимпиков!

Предсједник француског клуб потврдио долазак Звездиног крила.

Фудбал 24.08.2018 | 20:45
Волфсбург се џабе нада, Немања је Олимпиков!
Ако је постојала, дилеме више нема - послије реванша са Салцбургом идуће сриједе, Немања Радоњић прелази у Олимпик Марсеј! 

Најавили смо овај трансфер прије пет дана, а сада га је и званично потврдио предсједник француског клуба, Жак-Анри Еро. Он је уживо одговарао на питања Олимпикових навијача и открио да је клуб већ ангажовао крилног фудбалера Црвене звезде.

"Морали смо да појачамо тим и зато смо довели Дујеа (Ћалета-Цара из Салцбурга) и Немању, а тражимо и задњег везног", рекао је Еро и тако одбацио писање њемачких медија да постоји могућност да Радоњић пређе у Волфсбург.



Дакле, Радоњићев опроштај од црвено-бијелог дреса биће идуће сриједе у Салцбургу, када ће покушати да помогне саиграчима да се пласирају у Лигу шампиона. У Београду је било 0:0, па Звезда има велику прилику да се врати међу елиту европског фудбала.

Радоњићев трансфер у Олимпик коштаће Французе 12.000.000 евра, плус могућа додатна 2.000.000, уколико клуб са Азурне обале наредне четири године буде играо Лигу шампиона (по 500.000 за свако учешће).



Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар