Volfsburg se džabe nada, Nemanja je Olimpikov!

Predsjednik francuskog klub potvrdio dolazak Zvezdinog krila.

Fudbal 24.08.2018 | 20:45
Volfsburg se džabe nada, Nemanja je Olimpikov!
Ako je postojala, dileme više nema - poslije revanša sa Salcburgom iduće srijede, Nemanja Radonjić prelazi u Olimpik Marsej! 

Najavili smo ovaj transfer prije pet dana, a sada ga je i zvanično potvrdio predsjednik francuskog kluba, Žak-Anri Ero. On je uživo odgovarao na pitanja Olimpikovih navijača i otkrio da je klub već angažovao krilnog fudbalera Crvene zvezde.

"Morali smo da pojačamo tim i zato smo doveli Dujea (Ćaleta-Cara iz Salcburga) i Nemanju, a tražimo i zadnjeg veznog", rekao je Ero i tako odbacio pisanje njemačkih medija da postoji mogućnost da Radonjić pređe u Volfsburg.



Dakle, Radonjićev oproštaj od crveno-bijelog dresa biće iduće srijede u Salcburgu, kada će pokušati da pomogne saigračima da se plasiraju u Ligu šampiona. U Beogradu je bilo 0:0, pa Zvezda ima veliku priliku da se vrati među elitu evropskog fudbala.

Radonjićev transfer u Olimpik koštaće Francuze 12.000.000 evra, plus moguća dodatna 2.000.000, ukoliko klub sa Azurne obale naredne četiri godine bude igrao Ligu šampiona (po 500.000 za svako učešće).



Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar