Тања плакала у сред емисије

Певачица Тања Савић је већ скоро два месеца у Србији где борави због многобројних наступа и пословних обавеза. Међутим, оно сто је мучи јесте што је свог супруга и синове оставила у Аустралији јер њена деца тамо похађају школу.

Србија 20.08.2018 | 22:32
Тања плакала у сред емисије
Током гостовања у емисији Гламур специјал, Тања је на екрану видела слику својих синова што је довело до суза. У једном тренутку је замолила да снимање емисије стане како би могла да дође себи. Исплакала се и онда је снимање настављено.

Тања је овом приликом проговорила и о сукобу са Славицом Ћуктераш и открила да су изгубиле сваки контакт али да би га радо поново остварила. Присетила се и анегдота које је доживела са Славицом док су биле у добрим односима али и коначно открила прави разлог за њихову свађу.

Тања је позната да прави много лапсуса а у овој емисији се присетила да је највеће лапсусе пред камерама правила када је била под дејством алкохола.

(Курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

МИЛАН

21.08.2018 08:28

Не знам какав је проблем за сузе и плац!А,да,носталгија за породицом!Све зиво и здраво!Плац пред тв камерама,неспремна млада дама упала у програм...какав излив емоција.Па није просила и превртала контејнере по Србији,него радила и зарадила,а она прекида емисију због носталгије,а тамо далеко у свету где зиви њена породица,све зиво и здраво...страсно!!!Па ми би требали овде који зивимо у гету, да нон стоп плацемо ,јер ми имамо праве зивотне разлоге за то.Код нас је то хроницно постало,траје 25 год...код младе даме то траје 2 месеца рада и зараде...циста обијес,безобразлук...али то није битно,то је њено право,интимно право.Битно је сто новинари и тв то нама писе,писе нама који не знамо ста цемо од "среце"на овим јадним просторима.Замолио би новинаре да се лате озбиљих тема,имају они ста писати,али,ваљда треба имати довољан капацитет и знање да би могли препознати праве томе ових простора.Доста је нама шунда које нам доноси велики број новинара.Цаст онима који из дана у дан у најбољој намјери се баве озбиљим темама ових напацених простора.Срецан пут за младу даму...

ОДГОВОРИТЕ