Tanja plakala u sred emisije

Pevačica Tanja Savić je već skoro dva meseca u Srbiji gde boravi zbog mnogobrojnih nastupa i poslovnih obaveza. Međutim, ono sto je muči jeste što je svog supruga i sinove ostavila u Australiji jer njena deca tamo pohađaju školu.

Srbija 20.08.2018 | 22:32
Tanja plakala u sred emisije
Tokom gostovanja u emisiji Glamur specijal, Tanja je na ekranu videla sliku svojih sinova što je dovelo do suza. U jednom trenutku je zamolila da snimanje emisije stane kako bi mogla da dođe sebi. Isplakala se i onda je snimanje nastavljeno.

Tanja je ovom prilikom progovorila i o sukobu sa Slavicom Ćukteraš i otkrila da su izgubile svaki kontakt ali da bi ga rado ponovo ostvarila. Prisetila se i anegdota koje je doživela sa Slavicom dok su bile u dobrim odnosima ali i konačno otkrila pravi razlog za njihovu svađu.

Tanja je poznata da pravi mnogo lapsusa a u ovoj emisiji se prisetila da je najveće lapsuse pred kamerama pravila kada je bila pod dejstvom alkohola.

(Kurir.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

MILAN

21.08.2018 10:28

Ne znam kakav je problem za suze i plac!A,da,nostalgija za porodicom!Sve zivo i zdravo!Plac pred tv kamerama,nespremna mlada dama upala u program...kakav izliv emocija.Pa nije prosila i prevrtala kontejnere po Srbiji,nego radila i zaradila,a ona prekida emisiju zbog nostalgije,a tamo daleko u svetu gde zivi njena porodica,sve zivo i zdravo...strasno!!!Pa mi bi trebali ovde koji zivimo u getu, da non stop placemo ,jer mi imamo prave zivotne razloge za to.Kod nas je to hronicno postalo,traje 25 god...kod mlade dame to traje 2 meseca rada i zarade...cista obijes,bezobrazluk...ali to nije bitno,to je njeno pravo,intimno pravo.Bitno je sto novinari i tv to nama pise,pise nama koji ne znamo sta cemo od "srece"na ovim jadnim prostorima.Zamolio bi novinare da se late ozbiljih tema,imaju oni sta pisati,ali,valjda treba imati dovoljan kapacitet i znanje da bi mogli prepoznati prave tome ovih prostora.Dosta je nama šunda koje nam donosi veliki broj novinara.Cast onima koji iz dana u dan u najboljoj namjeri se bave ozbiljim temama ovih napacenih prostora.Srecan put za mladu damu...

ODGOVORITE