Нови уговор за Ди Марију - до 2021. године!

Аргентинац ће ускоро ставити параф, пише Паризијен.

Фудбал 22.08.2018 | 09:00
Нови уговор за Ди Марију - до 2021. године!
Било је постављено питање будућности Анхела Ди Марије, помињало се да ће променити средину, али сада Паризијен даје одговор и каже да ће левоноги фудбалер потписати нови уговор са Пари Сен Жерменом. И да ће се обавезати на верност тиму са Парка Принчева до 2021. године.

Овај 30-годишњи фудбалер се питао после Мундијала шта ће бити са његовом будућношћу, а ако не буде промена у последњи минут чека га ускоро параф новог уговора. На још две године. Преговори су добро прошли и ускоро би требало да се све озваничи.

Ди Марији се наводно свиђа у Паризу, и у граду и у клубу. Ту му је рођена друга кћерка, а и његова супруга инсистира на останку у граду Светлости.

Аргентинац је стигао у ПСЖ на лето 2015. године из Манчестер Јунајтеда, а тренутно има уговор до јуна 2019. 

Каријеру је почео у Розарију, потом је прешао у Бенфику где се афирмисао и привукао пажњу великог Реал Мадрида. Одатле је прешао на Олд Трафорд, а потом у ПСЖ где ће бити до 2021. године ако све прође како је договорено.

Био је повезиван са бројним клубовима, између осталог и са Интером, Атлетико Мадридом и Наполијем, међутим изгледа да ћемо га још гледати у дресу Парижана.

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар