Novi ugovor za Di Mariju - do 2021. godine!

Argentinac će uskoro staviti paraf, piše Parizijen.

Fudbal 22.08.2018 | 09:00
Novi ugovor za Di Mariju - do 2021. godine!
Bilo je postavljeno pitanje budućnosti Anhela Di Marije, pominjalo se da će promeniti sredinu, ali sada Parizijen daje odgovor i kaže da će levonogi fudbaler potpisati novi ugovor sa Pari Sen Žermenom. I da će se obavezati na vernost timu sa Parka Prinčeva do 2021. godine.

Ovaj 30-godišnji fudbaler se pitao posle Mundijala šta će biti sa njegovom budućnošću, a ako ne bude promena u poslednji minut čeka ga uskoro paraf novog ugovora. Na još dve godine. Pregovori su dobro prošli i uskoro bi trebalo da se sve ozvaniči.

Di Mariji se navodno sviđa u Parizu, i u gradu i u klubu. Tu mu je rođena druga kćerka, a i njegova supruga insistira na ostanku u gradu Svetlosti.

Argentinac je stigao u PSŽ na leto 2015. godine iz Mančester Junajteda, a trenutno ima ugovor do juna 2019. 

Karijeru je počeo u Rozariju, potom je prešao u Benfiku gde se afirmisao i privukao pažnju velikog Real Madrida. Odatle je prešao na Old Traford, a potom u PSŽ gde će biti do 2021. godine ako sve prođe kako je dogovoreno.

Bio je povezivan sa brojnim klubovima, između ostalog i sa Interom, Atletiko Madridom i Napolijem, međutim izgleda da ćemo ga još gledati u dresu Parižana.

Izvor: mozzartsport

Foto: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar