"Тужиоци, изађите пред народ!"

Испред зграде Окружног јавног тужилаштва Бањалука се одржавају протести грађана који захтјевају да се утврди стварни узрок смрти Давида Драгичевића.

Република Српска 20.08.2018 | 19:43
"Тужиоци, изађите пред народ!"
Протестима присуствује и Давор, Давидов отац, који се обратио присутнима.

"Нечасни припадници МУП-а Републике Српске су убили моје дијете", истакао је Драгичевић.

"Драги мој сине, душо моја, драги мој Давиде - душо наша. 28. август 2018. године. Ево драги сине шта смо доживјели - ти, ја и група за Давида. Стојимо испред институције која 148 дана крије налогодавце, егзекуторе и твоје убице. Сине драги, нема ни твојих гаћа - да врате твом тати, да их стави у ормар", рекао је Драгичевић.

Позвао је Желимира Лепира, главног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука и тужиоца Далибора Врећу да сиђу доље и да се обрате присутнима.

Драгичевић је истакао да институције у Републици Српској не раде за оне који их плаћају - за грађане Републике Српске.

Потом је поручио сљедеће:

"Нечасни припадници МУП-а Републике Српске су убили моје дијете, моју душу".



"Оно што су урадили мом сину, нису радили ни нацисти. Али ради ова држава. Као борац Републике Српске и ратни војни инвалид сам доживио да ми убију дијете - силују га и масакрирају га. Доживио сам да ходам 148 дана као кловн по трговима и тужилаштву - да будем инспектор, тужилац, психолог, судија, адвокат. Јучер сам можда доживио и можда најтежи дан у свом животу без сина. Тада сам видио да га стварно нема. Немам с ким отићи на роштиљ. Уђем у собу, њега нема. Али неће бити ни мене", рекао је Драгичевић.

Како је казао, ништа га не интересује осим оних које сматра кривим за смрт свог сина и да не жели живити без Давида. Затима је поручио сљедеће:

"Али прије него што мене не буде, мораћу нешто урадити за своје дијете. Једино ја знам шта треба урадити. Немам се више коме обратити. Уништили су 500.000 живота. Сви су уз мене, гањамо истину и правду. Не могу отићи на гроб и запалити свијећу, а живим за тај дан".

Тврди да је надлежним институцијама у Републици Српској рекао све што је требао рећи о смрти свог сина. Сматра да нико не схвата озибљност ситуације у којој се налази.

Драгичевић је нагласио да ће 5. октобра организовати још једно мирно окупљање незадовољних грађана, те је додао:

"Идем код својег сина да будем с њима заувијек - да урадим оно што сам наумио урадити".

Указао је на то да ће казати имена "егзекутора и убица".

"Рећи ћу имена егзекутора и убица, па ћемо видјети шта ће бити. Ако не побјегну. Али наћи ћемо их на Марсу. То није проблем. Пошто ми Сорош шаље паре. Имам неких 20 милиона марака и могу радити шта хоћу. А добијам паре и од добрих људи. А колико је злочиначких пара закључано, то ћемо једног дана открити - од краљевског чистог кокаина", закључио је Драгичевић.

Иако су Давор Драгичевић и окупљени грађани пред тужилаштвом остали до краја радног времена, очекујући тужиоце Далибора Врећу и Желимира Лепира да се обрате присутнима, то се није десило. Неколицина радника Тужилаштва је извиждана од стране грађана уз питање „Ко је убио Давида Драгичевића“.



(БН)

Коментари / 86

Оставите коментар
Name

правда

20.08.2018 13:38

Остајемо до краја! Правда за Давида!

ОДГОВОРИТЕ
Name

сајо

20.08.2018 14:41

Страшно шта се ради овој породици...

Name

Ја

20.08.2018 18:46

Ја стварно подрзавам овога човјека.Имам и ја дјецу.И схватам га у потпуности.Али не могу да схватим ове гузоње.Које се боре за фотеље по јањетарама уз пиво,преко овога дјетета.Али то је наса крв проклета,јел да ми ваљамо, свабо бих радио код нас, а не ми код њих.Зато наса омладина насе једино богаство које не знамо да цијенимо одлази.Па овим насим политицарима тј вегатама никад краја.

Name

Бозе

20.08.2018 21:03

Молим Ти се ,помози и дај снагу Давору ,Давору је срце и дуса рањена до гроба али зарад мира свога дјетета у гробу мора да доде до истине и правде...истина и правда потребна је и нама јер подрзавамо Давора....Давиде поцивај у муру са анделима ,гледај нас са неба и даји нам снагу да истрајемо у борби са убицама и криминалцима.....

Name

Тина

20.08.2018 23:51

Цисто не могу да вјерјем да неко мозе подрзавати мафију која нам убија дјецу. Правда за Давида

Name

СТРАШНО И ЖАОСНО

22.08.2018 09:32

БОЖЕ ШТА ТО РАДИТЕ ОВОЈ ПОРОДИЦИ . СВИ СЕ СТИДИТЕ СРАМ ВАС БИЛО И КОЈИ СТЕ УБИЦЕ И КОЈИ СТЕ САОЧЕСНИЦИ. КАКО СЕ НЕ БОЈИТЕ БОГА ВРАТИТЕ РОДИТЕЉИМА ГАЋЕ ОД ДЈЕТЕТА МОНСТРУМИ ЈЕДНИ И УБИЦЕ. ДАО БОГ КО ЈЕ ГОД УЧЕСТВОВАО У СКРИВАЊУ ДАВИДОВИХ ГАЋА УБРЗО ЗАТРЕБАЛО И ЊЕГОВОМ ДЈЕТЕТУ А БОЖИЈА ЈЕ ЗАДЊА, ПА ДА ВИДИТЕ КАКО ДУША БОЛИ АЛИ ВИ ТО НЕ МОЖЕТЕ РАЗУМИТИ ЈЕР НЕМАТЕ НИ СРЦА НИ ДУШУ, ЈОШ ВАМ ЈЕДНОМ ЖЕЛИМ (МИСЛИМ НА УБИЦЕ И САУЧЕСНИКЕ БРЗО ВАС СТИГЛО ШТО И ДАВОРА. КОЛИКО ВАМ ЈЕ ТО ВРЕМЕНСКИ ПРОШЛО ПО 24 ЧАСА ПА НИШТА СТРАШНО, ЕТО ТО МОГУ ДА КАЖЕМ ЈЕР САМ СТРАШНО УВРИЈЕЂЕН КАО РОДИТЕЉ ШТО СЕ ТО ОВАКО ДЕШАВА, ОВО ЈЕ ЖАЛОСНО ГЛЕДАТИ ЉУДИ ШТА ТО РАДИТЕ. ДАВОРУ СТЕ ДУШУ РАНИЛИ ДО ГРОБА, УБИЈАТЕ ЧОВЈЕКА СМИШЉЕНО СВАКИ ДАН МОНСТРУМИ ЈЕДНИ, САМО ЈАДНИМ РОДИТЕЉИМА ЖЕЛИМ ПУНО СНАГЕ ДА ИСТРАЈУ У БОРБИ А ВАМА КОЈИ СТЕ УБИЦЕ ИЛИ САУЧЕСНИЦИ ЖЕЛИМ ПОНОВО ИСТО КАО ДАВОРУ БЕЗ ИМАЛО ГРИЈЕХА.

Name

ре

20.08.2018 13:50

Не треба мјесати политику у овај страсан злоцин, али и yбог овога треба подрзати оне људе који би створили политицку климу да се овакве ствари никад, али никад висе не понове и да се ово истрази до најситнијих детаља. Ради постовања према породици, зртви, људима који се баве политиком на овом мјесту нецу поменути ни име партије, ни име појединца кога треба подрзати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Г

20.08.2018 15:11

Управо тако. Поред страсног злоцина, овакво понасање наноси стету свим институцијама Српске! Будуци предсједник Српске Говедарица це имати примаран задатак да брзо и безкомпромисно у сарадњи са другим највисим носиоцима власти врати повјерење у институције! Под један страдање дјецака се мора у потпуности расвјетлити, а потом предузети јос низ активности да се врати повјерење народа у власт, систем, дрзаву.

Name

Реално

20.08.2018 18:09

Све је политика, иза свих лосих кадровских рјесења због којих нико од надлезних не ради свој посао ни након 150 дана стоји коалиција снсд-е, сп и днс! Тако да је апсолутно све политика и једино рјесење да овдје поцне било ста да функционисе је излазак на изборе и гласање против садасње власти!

Name

Рале

20.08.2018 13:52

Црвена секта,злоцинацка с којом треба заврсити под хитно.Овдје ни камен на камену неце остати послије њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сале

20.08.2018 14:50

Рале врати гаће.

Name

XXЛ

20.08.2018 14:03

ДАНИ ИДУ А НИСТА СЕ НЕ ДЕСАВА....МИСЛИМ ДА ЦЕМО ПРЕГУРАТИ И 490.ТИ...ДАН..И ОПЕТ НИСТА.НАЗАЛОСТ АЛ ЈЕ ТАКО..ДАЈ БОЗЕ ДА НИСАМ У ПРАВУ...ПРАВДА ЗА ДАВИДА..

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕ СМИЈУ ПРЕД СВОЈ НАРОД

20.08.2018 15:49

Ово је најделикатнија ситуација у ДОДИКОВОЈ политичкој каријери. Он је дефинитивно прошлост и сада је питање како да се обезбиједи мирна транзиција власти након тако дугог периода недемократског владања. Његови полтрони и пропагандисти су говорили како ће Шеф да успостави јединство унутар КОАЛИЦИЈЕ НА ВЛАСТИ коју разарају сукоби бројних фракција и кланова, да обезбиједи недостајуће стране инвестиције и уведе земљу у НАТО. СНСД је у слободном паду, не зна се ко коме о глави ради, харизма и страховлада Шефа који су раније обезбјеђивали јединство партије, сада више служе за подсмијех бројним струјама у СНСД-а и око њега. ДАНАШЊЕ ДЕШАВАЊЕ ПРЕД ТУЖИЛАШТВОМ СУ МНОГИ СИМПАТИЗЕРИ ВЕЛИКОГ ШЕФА ОПИСАЛИ ОВАКО: "Додо мој добри Додо нареди да се сви сакрију у мишије рупе, јер није се играти са народом. Чак је упозорио да Лепир и Врећо не смију бити у згради тужилаштва. То ипак нешто говори: боже сачувај да их Народ извуче из удобних фотеља....могло би бити свашта. Чак је Шеф рекао:"ЛЕПИР МИ ЈЕ ДОБРО УЗДРМАН, МОГАО БИ ПОД ПРИТИСКОМ "ПРОПРИЧАТИ". Нека иде чак и ван Бања Луке.

Name

РЕ НЕ СМИЈУ ПРЕД СВОЈ НАРОД

20.08.2018 17:24

Коју ти масту имас са слободним падовима , видјецес у октобру . Ста , по теби треба Предсједник РС да се мјеса у тузиластво и правосудје , јадно је твоје резоновање .

Name

А

20.08.2018 17:29

А ти свом дјетету не бих купио ауто од 100 000 дај молим те.

Name

Ре

20.08.2018 18:19

А сто це му ауто од 100 000?? Ја свом не бих Купила, али не бих жалила пара за школовање на неком престижном универзитету у иностранству. Али ни за ту сврху не бих отимала и пљачкала. Неће им такво понашање ниста добро донијети, драги моји.

Name

За ре

20.08.2018 19:00

А сто бих ти ако бих била на власти слала своје дијете на престизне факултете.Па зар није циљ да младост не одлази.Ето,ти прва своје дјете саљес иако бих имала моц да радис ста хоцес са насим парама.Тако је то.Јел да иста знас и да имас неки факултет,знала бих да су наси факултети свуда признати.Тако да је боље да идес да радис несто.

Name

Ре ре ре

20.08.2018 19:31

Дјете би сколовао у иностранству са циљем да се врати и донесе нека знања која не мозе да добије на насим факултетима. Није да наси факултети не ваљају, има ту и добрих и квалитетних струцњака способних да предају дјеци. Само мислим да нисмо у свему најпаметнији и да иностранство нуди висе студијских опција.

Name

Ре А

20.08.2018 20:26

Имам заврсен факултет и врло добро знам ста писем, као и сто познајем нас образовни систем. Уопсте не разумијес ста хоцу реци и ко уопсте спомиње "народни" новац? Овдје мозес бити геније, али посла нема ако ниси цлан странке. И тај правопис ти је лос, брате драги. Не да ми се даље објасњавати тј.писати.

Name

за било чије А

21.08.2018 10:02

Шта ће дјетету тако скуп ауто? Јеси ли ти то дијете које вози тако скуп ауто? Није ни битно ни мени ни другима, али је битно да та бахатост иде из краја у крај. Неко је убио човјеку дијете и тај неко треба да одговара за злочин. Бојите се да ће вас убити као и Давида, умјесто да станете у крај крволоци а и да се то више не дешава. Да нико никад не помисли мучити нечије дијете, брата, сестру. Дајте кажите ко су злотвори!!!

Name

цаци

20.08.2018 14:13

А сто га како Давор казе мафија уби?! Како моје дијете не гања мафија?! Сигурно зато ато моје дијете није кренуло погресним путем у зивоту и сто сам као родитељ испратио и усмјеравао дијете. Мој Даворе ти си јос у нокауту кад си схватио да ниси испунио свој родитељски задатак да дијете васпитас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тханкс фор тхе инфо

20.08.2018 14:16

Сауцеснице цути, откривас се

Name

Ре цаци

20.08.2018 14:33

Ти си луд 100%,потрази себи помоц,и ти и твоје дијете цијели зивот бицете у нецијој гузици из које се неце видјети ни васе главе

Name

сподоби цаци

20.08.2018 14:58

Задатак родитељски нису испунили они родитељи ција дјеца су то направила Давиду, као ни твоји оцигледно. Правда за Давида!

Name

Мафија

20.08.2018 15:03

Зар заиста мислиш да си паметан и да си безгрешан мали човјече? Зар заиста мислиш да се лоше ствари не дешавају добрим људим из чиста мира? Зар засита мислиш да си добар човјек и племенит отац и да ти нико, ама баш нико никада није, нити ће тек тако урадити нешто? Ако то све мислиш, онда си ти баш срећан отац мали човјече, још мањег очинског срца.Нека поживиш што дуже са таквом још мањом памети.

Name

За цаци

20.08.2018 15:17

Запамти ста си написала сада. Памти јер цес се једног дана увјерити да си била у заблуди, и кад је у питању Давид и кад је у питању твоје дијете. Запамти, јер овако несто написати цовјеку који је изгубио дијете не мозе проци а да ти се не врат као бумеранг. Ја ти не зелим Даворову судбину.

Name

Право Васпитање???...

20.08.2018 15:25

Ето, нека су њихова дјеца васпитана, нека иду у правом смјеру, нека су узор дјеци и омладини у овом "накарадном" друштву, нека су супер ученици и студенти, нека сама зарађују свој дзепарац, свакако су на Бироу за запошљавање, поштују ред?... За то лијепо васпитање њихова дјеца возе ауте од 100.000 км, имају личне тјелохранитеље, не постоје за њих конкурси, кроз ове факултете пролете јер су препаметни, зарађују милионе и тако млади, јер су способни и "снашли су се" ... О каквом васпитању говорите кад је све накарадно, кад су сви системи вриједности изврнути наопако, кад је поштење, честитост, чојство страшна мана, гдје је "бити човјек највећа грепка"?.. Ми и наша дјеца смо безбједни вјероватно ако смо полтрони, увлакачи, бескичмењаци, боље рећи гамад од људи. То је ваљда то фино васпитање и васпитно усмјеравање да не би боли очи, како ми, тако и наша дјеца, .. Све је превише ниско да вријеђа и интелигенцију испод просјека... Истина и правда за све и изнад свега!!!

Name

РЕ сподоби цаци

20.08.2018 17:52

Мислим да ни твоји родитељи нису испунили родителсјку дужност да те изведу на прави пут пристојног грађанина.

Name

Вук

20.08.2018 18:39

За ЦАЦИ дали је могуце да неки људи могу оволико да буду ограницени дали си свестан ста си ти написао цовеце ти на мртвом дјетету неког другог цовјека а не знас ста је истина и због цега је покојни Давид уопсте убијен пореди себе и своје дјете јадан си ти и тај пут на кои си ти извео своје дијете а и оно са тобом па зар ниси у зивоту науцио да се никада не мозе реци мени се то немозе десити јаднице јадни ограницени !!!

Name

Ре цаци

20.08.2018 19:36

Да твоји нису покрали све, Давор би имао могуцности да своје дјете боље усмјери. Да твоји нису криминализовани, Давид не би знао ста је знао, због цега је убијен. Да твоји нису багра, ни ти им се не би придрузио, јер багра иде са багром.

Name

сподоби цаци

20.08.2018 22:17

Ста, истина погадја? Е, тек цес да видис, СПОДОБО, МОНСТРУМЕ!!!

Name

Е цаци патиш изнутра

21.08.2018 10:09

А ти си неки велики злотвор, увијек ружни коментари на оно што је људски похвалити, ти кудиш и камен бацаш! А ову неправду коју чини људско биће и људске јединке урадише зло, ти се нађеш да то подржиш и браниш. То ти само говори какво људство носиш у себи. Треба ти поправка да то зло у себи претвори у доброту. Треба бити човјек од карактера.

Name

ЗА ЦАЦИЈА

22.08.2018 10:02

САУЧЕСНИЧЕ ИЛИ УБИЦО ЋУТИ ОТКРИВАШ СЕ 100%, ТИ СИ ЛУД 100% ПОТРАЖИ ЈАДАН СЕБИ ПОМОЋ ТРЕБАЋЕ ТИ, ОД УБИЦА КАО ТИ КОЈИ СТЕ ГА УБИЛИ, ВАШИ РОДИТЕЉИ НИСУ ИСПУНИЛИ СВОЈ ЗАДАТАК РОДИТЕЉСКИ ДА ВАС ВАСПИТАЈУ ДА НЕ УБИЈАТЕ, ВИ СТЕ ТА МАФИЈА КОЈА УБИЈА И РОДИТЕЉИ КОЈИ ВАС ШТИТЕ И ОСТАЛИ КОЈИ ВАМ ПОМАЖУ. КАЖЕШ ДА ТВОЈЕ ДИЈЕТЕ НЕ ГАЊА МАФИЈА И ДА НИЈЕ КРЕНУЛО ПОГРЕШНИМ ПУТЕМ, ДА СИ КАО РОДИТЕЉ ВАСПИТАВАО СВОЈЕ ДИЈЕТЕ ЈЕСИ ЗАТО ШТО СИ СВОЈЕ ДИЈЕТЕ ЗАБИО У НЕЧИЈУ ГУЗИЦУ ПА ВАМ СЕНИ ГЛАВА НЕ МОЖЕ ВИДЈЕТИ. НЕМОЈ ТИМ СВОЈИМ ПОГАНИМ УСТИМА ДА СПОМИЊЕШ ДАВОРОВО ИМЕ ДА ПРЉАШ ЧОВЈЕКА МОНСТРУМЕ ЈЕДАН. ЈАДАН НЕМОЈ СЕ КЛИНЧИТИ НЕЗНАШ ШТА МОЖЕ СТИЋИ ТВОЈЕ ДИЈЕТЕ, МОЖЕ НЕКИ КАО ЧАЂО НАИЋИ И ПОКУПИТИ ГА И НИКОМ НИШТА ПА КАКО ЋЕШ ОНДА ВАСПИТАТИ ДИЈЕТЕ ЛУДАЧЕ ЈЕДАН ГЛУПИ. ИСТИНА И САМО ИСТИНА ЗА ДАВИДА.

Name

АМГ

20.08.2018 14:18

Лепир и Врецо су заједно са Илицем и другим мафијасима вец многе ствари затаскали. И ово успјесно затаскавају, огроман новац је у питању.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре АМГ

20.08.2018 18:55

И шта чемо сад власт неради ништс очемоли ми онда бар покушати урадити нешто

Name

Рудоња

20.08.2018 21:05

Стиди се Бога и црне земље по којој ходис...оравда и истина 40год самице монструмима..

Name

ЛУX

20.08.2018 14:18

Не желим било кога да потцјењујем али ми заиста није јасно да ова двојица могу да обављају послове јавних тужилаца. Јавни тужилац је функција која је стуб судске власти, па тако и човијек који је обавља мора да посједује поприлично обиман списак квалитета. Прије свега морају да буду елоквентни, начитани и законски потковани. А једног од ове двојице сам посматрао у скупштини (не знам тачно који господин је био) и морам признати да се прилично лоше показао...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.08.2018 14:50

То сам уочио на прбим изговореним ријечима г. Вреће, човјек је капацитет хедва једног завршеног средњиşколца, али такви су подобни јер је лако са њима управљати...

Name

БиХ

20.08.2018 14:32

Требали сте донијети КАТАНАЦ ОД ПОЛА КИЛЕ и закљуцати врата мафије,како ту тако и МУП.И у Африци би прије открили слуцај него код нас.Купе паре и саком и капом а народу кур..ина!Они само смисљају нови план и одуговлаце како би само да побиједе на изборима а онда це да подвале некога кловна или га убију па це реци ево ријесили смо слуцај.Подрска за све људе добре воље и да истрајете у овим теским временима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бака

20.08.2018 14:36

Нема мисије рупе у коју се могу завуци,а да их ми нецемонаци.ДАВИДОВ ГРОБ це се борити против злотвора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ускоро...

20.08.2018 16:24

...цес и за себе овако...али ти неце помоци...

Name

"ускоро" иде брзо у прдекану

20.08.2018 22:20

Ста је, мисеви? Јел вам тијесно у мисијим рупама? Вруце, јел да? Добицете ви пругасте косуље и фризуре на цент, бицете ко јаје јајету слицни… дан се близи!

Name

вјерник

20.08.2018 14:38

Вама,који сте задузени да подрзавате овај злоцин,ЦРНИ ГАВРАН це на куци гнијездо направити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре вјерник

20.08.2018 22:21

Тацно тако.

Name

метузалем

20.08.2018 14:44

Давора кад рекнес имена убица реци и разлог да видимо сви у ста се мали упетљао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

20.08.2018 15:58

Нема оправдања за убиство смраду. Нико не заслузује смрт ! Ко си ти да судис ? Због таквих малоумника је и приредјена она представа од пресс конференције. Убили су га и тацка ! Правда !

Name

Ре

20.08.2018 15:58

О не не. Тад цемо да видимо ко се све и у ста упетљао. Не сумњам да це јавности бити занимљиво то пратити.

Name

ре метузалем

20.08.2018 22:22

Хоце ли бити подстицаја за пољопривреду? Гдје су паре?

Name

Владимир Тадиц Брцко

20.08.2018 14:46

Комедија једном рецју тако мало а некада било да десетине хиљада градјана

ОДГОВОРИТЕ
Name

Владимир психо

20.08.2018 22:23

Јеси ли узео терапију данас? Ставили су твој лијек на А листу, молим те, не прескаци, узимај редовно… боље за тебе

Name

Оне

20.08.2018 15:02

Све нас је висе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

20.08.2018 16:02

Цак и румуни које сви у ЕУ сматрају градјанима не другог него перог реда имају висе достојанства и зеље за правдом него нас омамљени народ. Назалост нас народ и насе постојање није упитно , ми нестајемо гарантовано. Ста реци дјетету ко је и ста је, од ког народа потице ? Гдје му је домовина? Ко су лицности вриједне спомена у задњих 100 година ? Кукала нам мајка какав смо олос .

Name

Неписмена Славица Матијаш

20.08.2018 15:50

Неписнена тузитељица Скавица Матијаш је саучесник ДАВИДОВОГ УБИСТВА и учествује у заташкавању истиг. Славица Матијаш мора да одговара јер је она најслабија карика правосуднополициске злочиначке организације којом управљају Милорад Додик и Зоран Тегелтија!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.08.2018 19:02

Поздрав аутору коментара,имас фанове овдје...

Name

бака

20.08.2018 15:57

Побјегао је мис мекињас када смо стигли пред цТУЗИЛАСТВО Извуцемо га из мисије рупе И поцупати перје са њега.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КСС

20.08.2018 16:54

Ужасно ми је тешко,немам прилику него овако да крикнем Правда за Давида и правда за Републику Српску!!!!!

Name

Турбоскара

20.08.2018 16:24

Који више мирни протестии зар ниси сватио да то непије воде само револуција рушење смрадова нпва власт која че све ове под кључ јел ово РС јел ово народе браните јебите се .Или им врсти истом мјером .Кад нече милом онда клин клин избија.Реко ти је Лукаћ шта би урадио да неко његовом детету удари чвоку.Па кад неиде кад нече и тако шупачки се понашају .Ово је РС и ово суу институције.Па ово о треба да се руши.

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

20.08.2018 18:52

Браво турбо, свака ти је златна! Тако би било у нормалној дрзави!

Name

Цовеце

20.08.2018 16:24

Дај сад имена. Ста имас цекати 5 октобар. Са тим само показујес да је политика упетљана. Дај имена да их ми градани “прогањамо” па це се предати или побијеци али не задуго.

ОДГОВОРИТЕ
Name

децко

20.08.2018 18:53

Који це их градјани прогањати? Све нумб до нумба!

Name

Ранко

20.08.2018 16:28

Престаните мучити јадну породицу и све нас ! Правда за Давида !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Архандјело

20.08.2018 16:46

Правда за насег Давида.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Проф!!

20.08.2018 16:48

Интересантно је то да Ртрс ћути,бојкотује Правду за Давида,то за њих нису вијести! Као нојеви,главу у пијесак-Срамотно је то! За Ртрс се ништа не дешава-Страх је опака дијагноза,Правда за Давида и сву нашу дјецу!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

назалост

20.08.2018 17:33

Али потпуно одсуство разума и све веца параноја у којој су сви кривци. Назалост....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.08.2018 19:32

Знас ли ти колико је њих уцествовало у прикривању убице Николе Дјуровица? Невјероватно, али овдје код нас могуце и.истинито.

Name

Бл

20.08.2018 20:53

Подрска за породицу

Name

реТурбоскара

20.08.2018 18:02

Ти си сигурно становник сусједног нам ентитета, па сад здушно позиваш на рушење институција РС, е, па неће моћи много је нама драгоцјена наша РС, да би смо дозволили, да је такви као ти руше. Правда се тражи у институцијама, а не на улици, улица ником ништа добро није донијела, имамо ужасне примјере Либије,Ирака, Украјине.., то су биле сретне државе, док се нису појавили они који, срећу виде у несрећи других, у спаљеним домовима, у несрећним, прогнаним, убијеним... е, таквих ми треба да се чувамо, да нам се историја не понови, срећом. има нас који мислимо својом главом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.08.2018 18:21

Зато морамо прво истјерати улицу из институција, па нам се онда неце десавати Трг и мали човјек онда неце морати бити и инспектор у тужилац и судија.

Name

Ре

22.08.2018 13:57

Све је то тацно друзе али заборављас једну битну ствар. Један цовјек који протествује мирно је само цовјек, два су вец НАРОД. Народ је највеца и највазнија институција једне дрзаве , јер има много народа у свијету који немају дрзаву , али нема ни једне дрзаве која нема народ. И запамти да појединац никад не мозе бити институција . Нико не трази русење институција , вец процисцење истих од лопова и људи без морала и муда да ураде оно сто треба.

Name

децко

20.08.2018 18:44

Зао ми је сто то казем, али.ово ми додје као нека треца политицка опција осим позицике и опозиције.... сви.незадовољни и огорцени требају да оду на трг и да се боре за оно сто нормалан цовјек треба и мора имати! Анархија је излаз

ОДГОВОРИТЕ
Name

бб

20.08.2018 18:54

Одговор на цацијев коментар питао си засто твоје дјете не гања мафија а ја знам одговор па цу ти реци зато сто је твоје дјете глупо и ниста незна и никоме не сметају будале

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре бб

20.08.2018 22:27

Велико браво за коментар! Сто би се рекло - ивер не иде далеко од кладе!

Name

Драгутин

20.08.2018 19:02

Уз дузно постовање овај цовјек висе не зна куд гони ни ста ради.Прозива све редом и окривљује сва редом без икаквих доказа.Боље би му било да оптузи самога себе сто није васпитао свога сина који се окренуо дроги и криминалу а посто није једним дијелом се Давидова смрт мозе приписати и Давору његовом оцу.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

20.08.2018 19:26

Тако је друже Драгутине. Тако је ко њега је..... , кад је сина васпитавао да буде добар син, добар друг и да буде буде најбољи студент, тако је друже Драгутине што му није рекао буди љига и мушка спонзуруша, искористи љепоту па се ували код неке тајкунске кћерке направи јој двоје троје дјеце , што му није рекао уживај, шлепуј се уз тајкунске синове, навуци се на коку, ал добру и уживај , љуљај . Тако је друже Драгутине уз дужно поштовање али ти си друже Драгутине најблже речено један необјективан човјек , човјек који је покупио све горе наведене атрибуте и који живи док је овог зла и очаја, тако је друже Драгутине , све си ти у праву , ал ако и теби неко запива Црквеном или ти пукне мост или с еиз чиста мира закуцаш у зид у пуној брзини јер сии на спину или на неком другом деривату , немој кривити Давора и Давида , криви себе Драгутине.

Name

Ре

20.08.2018 19:35

Познајес ли лицно породицу Драгицевиц? Сумњам, али то ти није сметња да имас став о њима. Злобно и покварено од тебе.

Name

Логика

20.08.2018 20:06

Ако овакву гадост уз дужно поштовање напишеш, шта ли би тек без поштовања? Како вам више не досади да блатите убијено дијете и несрећног оца? Од првог дана исто, неуморно ударање по жртвама, па какви сте то створови, људи очито нисте...

Name

Ти Драгутине

20.08.2018 21:19

Немаш појма шта причаш. Давор не оптужује све редом, већ само оне који су сауцесници,убице и налогодавци и има право да их прозива јер нису и неће ни сада да раде посао за који су плаћени. Заостали смо ми још да би схватили шта је то одговорност,часно вршење дужности без узимања мита и још много тога нама фали! Правда за Давида!

Name

ЉУТА ГУЈА,МИЦО МОЈ !!!

20.08.2018 21:34

За Рајну и Логику!,СВАКА ВАМ ЦАСТ ЗА СВАКУ ОВУ НАПИСАНУ РИЈЕЦ! А теби драгутине и теби слицнима свом дусом својом зелим да доцекате остварење стиха: ПОСМАТРАЦУ МОГА ГРОБА,ЈЕДНАКИ СМО СКОРО ОБА!!! ЈА САМ ЈУЦЕ БИО ТАКАВ,А СУТРА ЦЕС ТИ ОВАКАВ!!! СТИГЛО ВАС ДАБОГДА ЗЛО ВЕЦЕ НЕГО ДАВОРА, Па зар мозете бити ТОЛИКО ПОГАНИ??? ФУКАРО ПРОКЛЕТА!!! ИСТИНА И ПРАВДА ЗА ДАВИДА!!! ПОДРСКА Сузани и Давору!

Name

јана

20.08.2018 19:20

Зашто не раде посао за који су плаћени?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мима

20.08.2018 19:22

Правда за Давида!Подршка породици!

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕНА

20.08.2018 20:54

ПРАВДААА

Name

Гс

21.08.2018 02:33

ПРАВДА.ЗА.ДАВИДА.И.СВУ.ДЈЕЦУ.УБИЈЕНУ..А.СЛУЦАЈ.ДО.ДАНАС.НИЈЕ.РАСВИЈЕТЉЕН..ПРАВДА.И.ИСТИНА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Споменка

21.08.2018 09:29

КО ЈЕ УБИО ДАВИДА ДРАГИЦЕВИЦА?

Name

Реа

21.08.2018 18:48

Јадан цовјек, само да не уради себи несто назао.. Дрзи се Даворе због Давида твог..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бојан

21.08.2018 21:03

Па стварно какви су ово тужиоци???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ти радници

22.08.2018 07:07

Радници у окружном тужилаштву. Све је то стигло из Гламоча, Србца. Претворена је Бања Лука у паланку.Волио бих видјети једног тужиоца окружног тужилаштва Бања Лука да је рођени бањалучанин

ОДГОВОРИТЕ