"Tužioci, izađite pred narod!"

Ispred zgrade Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka se održavaju protesti građana koji zahtjevaju da se utvrdi stvarni uzrok smrti Davida Dragičevića.

Republika Srpska 20.08.2018 | 19:43
"Tužioci, izađite pred narod!"
Protestima prisustvuje i Davor, Davidov otac, koji se obratio prisutnima.

"Nečasni pripadnici MUP-a Republike Srpske su ubili moje dijete", istakao je Dragičević.

"Dragi moj sine, dušo moja, dragi moj Davide - dušo naša. 28. avgust 2018. godine. Evo dragi sine šta smo doživjeli - ti, ja i grupa za Davida. Stojimo ispred institucije koja 148 dana krije nalogodavce, egzekutore i tvoje ubice. Sine dragi, nema ni tvojih gaća - da vrate tvom tati, da ih stavi u ormar", rekao je Dragičević.

Pozvao je Želimira Lepira, glavnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka i tužioca Dalibora Vreću da siđu dolje i da se obrate prisutnima.

Dragičević je istakao da institucije u Republici Srpskoj ne rade za one koji ih plaćaju - za građane Republike Srpske.

Potom je poručio sljedeće:

"Nečasni pripadnici MUP-a Republike Srpske su ubili moje dijete, moju dušu".



"Ono što su uradili mom sinu, nisu radili ni nacisti. Ali radi ova država. Kao borac Republike Srpske i ratni vojni invalid sam doživio da mi ubiju dijete - siluju ga i masakriraju ga. Doživio sam da hodam 148 dana kao klovn po trgovima i tužilaštvu - da budem inspektor, tužilac, psiholog, sudija, advokat. Jučer sam možda doživio i možda najteži dan u svom životu bez sina. Tada sam vidio da ga stvarno nema. Nemam s kim otići na roštilj. Uđem u sobu, njega nema. Ali neće biti ni mene", rekao je Dragičević.

Kako je kazao, ništa ga ne interesuje osim onih koje smatra krivim za smrt svog sina i da ne želi živiti bez Davida. Zatima je poručio sljedeće:

"Ali prije nego što mene ne bude, moraću nešto uraditi za svoje dijete. Jedino ja znam šta treba uraditi. Nemam se više kome obratiti. Uništili su 500.000 života. Svi su uz mene, ganjamo istinu i pravdu. Ne mogu otići na grob i zapaliti svijeću, a živim za taj dan".

Tvrdi da je nadležnim institucijama u Republici Srpskoj rekao sve što je trebao reći o smrti svog sina. Smatra da niko ne shvata ozibljnost situacije u kojoj se nalazi.

Dragičević je naglasio da će 5. oktobra organizovati još jedno mirno okupljanje nezadovoljnih građana, te je dodao:

"Idem kod svojeg sina da budem s njima zauvijek - da uradim ono što sam naumio uraditi".

Ukazao je na to da će kazati imena "egzekutora i ubica".

"Reći ću imena egzekutora i ubica, pa ćemo vidjeti šta će biti. Ako ne pobjegnu. Ali naći ćemo ih na Marsu. To nije problem. Pošto mi Soroš šalje pare. Imam nekih 20 miliona maraka i mogu raditi šta hoću. A dobijam pare i od dobrih ljudi. A koliko je zločinačkih para zaključano, to ćemo jednog dana otkriti - od kraljevskog čistog kokaina", zaključio je Dragičević.

Iako su Davor Dragičević i okupljeni građani pred tužilaštvom ostali do kraja radnog vremena, očekujući tužioce Dalibora Vreću i Želimira Lepira da se obrate prisutnima, to se nije desilo. Nekolicina radnika Tužilaštva je izviždana od strane građana uz pitanje „Ko je ubio Davida Dragičevića“.



(BN)

Komentari / 86

Ostavite komentar
Name

pravda

20.08.2018 13:38

Ostajemo do kraja! Pravda za Davida!

ODGOVORITE
Name

sajo

20.08.2018 14:41

Strašno šta se radi ovoj porodici...

Name

Ja

20.08.2018 18:46

Ja stvarno podrzavam ovoga čovjeka.Imam i ja djecu.I shvatam ga u potpunosti.Ali ne mogu da shvatim ove guzonje.Koje se bore za fotelje po janjetarama uz pivo,preko ovoga djeteta.Ali to je nasa krv prokleta,jel da mi valjamo, svabo bih radio kod nas, a ne mi kod njih.Zato nasa omladina nase jedino bogastvo koje ne znamo da cijenimo odlazi.Pa ovim nasim politicarima tj vegatama nikad kraja.

Name

Boze

20.08.2018 21:03

Molim Ti se ,pomozi i daj snagu Davoru ,Davoru je srce i dusa ranjena do groba ali zarad mira svoga djeteta u grobu mora da dode do istine i pravde...istina i pravda potrebna je i nama jer podrzavamo Davora....Davide pocivaj u muru sa andelima ,gledaj nas sa neba i daji nam snagu da istrajemo u borbi sa ubicama i kriminalcima.....

Name

Tina

20.08.2018 23:51

Cisto ne mogu da vjerjem da neko moze podrzavati mafiju koja nam ubija djecu. Pravda za Davida

Name

STRAŠNO I ŽAOSNO

22.08.2018 09:32

BOŽE ŠTA TO RADITE OVOJ PORODICI . SVI SE STIDITE SRAM VAS BILO I KOJI STE UBICE I KOJI STE SAOČESNICI. KAKO SE NE BOJITE BOGA VRATITE RODITELJIMA GAĆE OD DJETETA MONSTRUMI JEDNI I UBICE. DAO BOG KO JE GOD UČESTVOVAO U SKRIVANJU DAVIDOVIH GAĆA UBRZO ZATREBALO I NJEGOVOM DJETETU A BOŽIJA JE ZADNJA, PA DA VIDITE KAKO DUŠA BOLI ALI VI TO NE MOŽETE RAZUMITI JER NEMATE NI SRCA NI DUŠU, JOŠ VAM JEDNOM ŽELIM (MISLIM NA UBICE I SAUČESNIKE BRZO VAS STIGLO ŠTO I DAVORA. KOLIKO VAM JE TO VREMENSKI PROŠLO PO 24 ČASA PA NIŠTA STRAŠNO, ETO TO MOGU DA KAŽEM JER SAM STRAŠNO UVRIJEĐEN KAO RODITELJ ŠTO SE TO OVAKO DEŠAVA, OVO JE ŽALOSNO GLEDATI LJUDI ŠTA TO RADITE. DAVORU STE DUŠU RANILI DO GROBA, UBIJATE ČOVJEKA SMIŠLJENO SVAKI DAN MONSTRUMI JEDNI, SAMO JADNIM RODITELJIMA ŽELIM PUNO SNAGE DA ISTRAJU U BORBI A VAMA KOJI STE UBICE ILI SAUČESNICI ŽELIM PONOVO ISTO KAO DAVORU BEZ IMALO GRIJEHA.

Name

re

20.08.2018 13:50

Ne treba mjesati politiku u ovaj strasan zlocin, ali i ybog ovoga treba podrzati one ljude koji bi stvorili politicku klimu da se ovakve stvari nikad, ali nikad vise ne ponove i da se ovo istrazi do najsitnijih detalja. Radi postovanja prema porodici, zrtvi, ljudima koji se bave politikom na ovom mjestu necu pomenuti ni ime partije, ni ime pojedinca koga treba podrzati.

ODGOVORITE
Name

G

20.08.2018 15:11

Upravo tako. Pored strasnog zlocina, ovakvo ponasanje nanosi stetu svim institucijama Srpske! Buduci predsjednik Srpske Govedarica ce imati primaran zadatak da brzo i bezkompromisno u saradnji sa drugim najvisim nosiocima vlasti vrati povjerenje u institucije! Pod jedan stradanje djecaka se mora u potpunosti rasvjetliti, a potom preduzeti jos niz aktivnosti da se vrati povjerenje naroda u vlast, sistem, drzavu.

Name

Realno

20.08.2018 18:09

Sve je politika, iza svih losih kadrovskih rjesenja zbog kojih niko od nadleznih ne radi svoj posao ni nakon 150 dana stoji koalicija snsd-e, sp i dns! Tako da je apsolutno sve politika i jedino rjesenje da ovdje pocne bilo sta da funkcionise je izlazak na izbore i glasanje protiv sadasnje vlasti!

Name

Rale

20.08.2018 13:52

Crvena sekta,zlocinacka s kojom treba zavrsiti pod hitno.Ovdje ni kamen na kamenu nece ostati poslije njih.

ODGOVORITE
Name

Sale

20.08.2018 14:50

Rale vrati gaće.

Name

XXL

20.08.2018 14:03

DANI IDU A NISTA SE NE DESAVA....MISLIM DA CEMO PREGURATI I 490.TI...DAN..I OPET NISTA.NAZALOST AL JE TAKO..DAJ BOZE DA NISAM U PRAVU...PRAVDA ZA DAVIDA..

ODGOVORITE
Name

NE SMIJU PRED SVOJ NAROD

20.08.2018 15:49

Ovo je najdelikatnija situacija u DODIKOVOJ političkoj karijeri. On je definitivno prošlost i sada je pitanje kako da se obezbijedi mirna tranzicija vlasti nakon tako dugog perioda nedemokratskog vladanja. Njegovi poltroni i propagandisti su govorili kako će Šef da uspostavi jedinstvo unutar KOALICIJE NA VLASTI koju razaraju sukobi brojnih frakcija i klanova, da obezbijedi nedostajuće strane investicije i uvede zemlju u NATO. SNSD je u slobodnom padu, ne zna se ko kome o glavi radi, harizma i strahovlada Šefa koji su ranije obezbjeđivali jedinstvo partije, sada više služe za podsmijeh brojnim strujama u SNSD-a i oko njega. DANAŠNJE DEŠAVANJE PRED TUŽILAŠTVOM SU MNOGI SIMPATIZERI VELIKOG ŠEFA OPISALI OVAKO: "Dodo moj dobri Dodo naredi da se svi sakriju u mišije rupe, jer nije se igrati sa narodom. Čak je upozorio da Lepir i Vrećo ne smiju biti u zgradi tužilaštva. To ipak nešto govori: bože sačuvaj da ih Narod izvuče iz udobnih fotelja....moglo bi biti svašta. Čak je Šef rekao:"LEPIR MI JE DOBRO UZDRMAN, MOGAO BI POD PRITISKOM "PROPRIČATI". Neka ide čak i van Banja Luke.

Name

RE NE SMIJU PRED SVOJ NAROD

20.08.2018 17:24

Koju ti mastu imas sa slobodnim padovima , vidjeces u oktobru . Sta , po tebi treba Predsjednik RS da se mjesa u tuzilastvo i pravosudje , jadno je tvoje rezonovanje .

Name

A

20.08.2018 17:29

A ti svom djetetu ne bih kupio auto od 100 000 daj molim te.

Name

Re

20.08.2018 18:19

A sto ce mu auto od 100 000?? Ja svom ne bih Kupila, ali ne bih žalila para za školovanje na nekom prestižnom univerzitetu u inostranstvu. Ali ni za tu svrhu ne bih otimala i pljačkala. Neće im takvo ponašanje nista dobro donijeti, dragi moji.

Name

Za re

20.08.2018 19:00

A sto bih ti ako bih bila na vlasti slala svoje dijete na prestizne fakultete.Pa zar nije cilj da mladost ne odlazi.Eto,ti prva svoje djete saljes iako bih imala moc da radis sta hoces sa nasim parama.Tako je to.Jel da ista znas i da imas neki fakultet,znala bih da su nasi fakulteti svuda priznati.Tako da je bolje da ides da radis nesto.

Name

Re re re

20.08.2018 19:31

Djete bi skolovao u inostranstvu sa ciljem da se vrati i donese neka znanja koja ne moze da dobije na nasim fakultetima. Nije da nasi fakulteti ne valjaju, ima tu i dobrih i kvalitetnih strucnjaka sposobnih da predaju djeci. Samo mislim da nismo u svemu najpametniji i da inostranstvo nudi vise studijskih opcija.

Name

Re A

20.08.2018 20:26

Imam zavrsen fakultet i vrlo dobro znam sta pisem, kao i sto poznajem nas obrazovni sistem. Uopste ne razumijes sta hocu reci i ko uopste spominje "narodni" novac? Ovdje mozes biti genije, ali posla nema ako nisi clan stranke. I taj pravopis ti je los, brate dragi. Ne da mi se dalje objasnjavati tj.pisati.

Name

za bilo čije A

21.08.2018 10:02

Šta će djetetu tako skup auto? Jesi li ti to dijete koje vozi tako skup auto? Nije ni bitno ni meni ni drugima, ali je bitno da ta bahatost ide iz kraja u kraj. Neko je ubio čovjeku dijete i taj neko treba da odgovara za zločin. Bojite se da će vas ubiti kao i Davida, umjesto da stanete u kraj krvoloci a i da se to više ne dešava. Da niko nikad ne pomisli mučiti nečije dijete, brata, sestru. Dajte kažite ko su zlotvori!!!

Name

caci

20.08.2018 14:13

A sto ga kako Davor kaze mafija ubi?! Kako moje dijete ne ganja mafija?! Sigurno zato ato moje dijete nije krenulo pogresnim putem u zivotu i sto sam kao roditelj ispratio i usmjeravao dijete. Moj Davore ti si jos u nokautu kad si shvatio da nisi ispunio svoj roditeljski zadatak da dijete vaspitas.

ODGOVORITE
Name

Thanks for the info

20.08.2018 14:16

Saucesnice cuti, otkrivas se

Name

Re caci

20.08.2018 14:33

Ti si lud 100%,potrazi sebi pomoc,i ti i tvoje dijete cijeli zivot bicete u necijoj guzici iz koje se nece vidjeti ni vase glave

Name

spodobi caci

20.08.2018 14:58

Zadatak roditeljski nisu ispunili oni roditelji cija djeca su to napravila Davidu, kao ni tvoji ocigledno. Pravda za Davida!

Name

Mafija

20.08.2018 15:03

Zar zaista misliš da si pametan i da si bezgrešan mali čovječe? Zar zaista misliš da se loše stvari ne dešavaju dobrim ljudim iz čista mira? Zar zasita misliš da si dobar čovjek i plemenit otac i da ti niko, ama baš niko nikada nije, niti će tek tako uraditi nešto? Ako to sve misliš, onda si ti baš srećan otac mali čovječe, još manjeg očinskog srca.Neka poživiš što duže sa takvom još manjom pameti.

Name

Za caci

20.08.2018 15:17

Zapamti sta si napisala sada. Pamti jer ces se jednog dana uvjeriti da si bila u zabludi, i kad je u pitanju David i kad je u pitanju tvoje dijete. Zapamti, jer ovako nesto napisati covjeku koji je izgubio dijete ne moze proci a da ti se ne vrat kao bumerang. Ja ti ne zelim Davorovu sudbinu.

Name

Pravo Vaspitanje???...

20.08.2018 15:25

Eto, neka su njihova djeca vaspitana, neka idu u pravom smjeru, neka su uzor djeci i omladini u ovom "nakaradnom" društvu, neka su super učenici i studenti, neka sama zarađuju svoj dzeparac, svakako su na Birou za zapošljavanje, poštuju red?... Za to lijepo vaspitanje njihova djeca voze aute od 100.000 km, imaju lične tjelohranitelje, ne postoje za njih konkursi, kroz ove fakultete prolete jer su prepametni, zarađuju milione i tako mladi, jer su sposobni i "snašli su se" ... O kakvom vaspitanju govorite kad je sve nakaradno, kad su svi sistemi vrijednosti izvrnuti naopako, kad je poštenje, čestitost, čojstvo strašna mana, gdje je "biti čovjek najveća grepka"?.. Mi i naša djeca smo bezbjedni vjerovatno ako smo poltroni, uvlakači, beskičmenjaci, bolje reći gamad od ljudi. To je valjda to fino vaspitanje i vaspitno usmjeravanje da ne bi boli oči, kako mi, tako i naša djeca, .. Sve je previše nisko da vrijeđa i inteligenciju ispod prosjeka... Istina i pravda za sve i iznad svega!!!

Name

RE spodobi caci

20.08.2018 17:52

Mislim da ni tvoji roditelji nisu ispunili roditelsjku dužnost da te izvedu na pravi put pristojnog građanina.

Name

Vuk

20.08.2018 18:39

Za CACI dali je moguce da neki ljudi mogu ovoliko da budu ograniceni dali si svestan sta si ti napisao covece ti na mrtvom djetetu nekog drugog covjeka a ne znas sta je istina i zbog cega je pokojni David uopste ubijen poredi sebe i svoje djete jadan si ti i taj put na koi si ti izveo svoje dijete a i ono sa tobom pa zar nisi u zivotu naucio da se nikada ne moze reci meni se to nemoze desiti jadnice jadni ograniceni !!!

Name

Re caci

20.08.2018 19:36

Da tvoji nisu pokrali sve, Davor bi imao mogucnosti da svoje djete bolje usmjeri. Da tvoji nisu kriminalizovani, David ne bi znao sta je znao, zbog cega je ubijen. Da tvoji nisu bagra, ni ti im se ne bi pridruzio, jer bagra ide sa bagrom.

Name

spodobi caci

20.08.2018 22:17

Sta, istina pogadja? E, tek ces da vidis, SPODOBO, MONSTRUME!!!

Name

E caci patiš iznutra

21.08.2018 10:09

A ti si neki veliki zlotvor, uvijek ružni komentari na ono što je ljudski pohvaliti, ti kudiš i kamen bacaš! A ovu nepravdu koju čini ljudsko biće i ljudske jedinke uradiše zlo, ti se nađeš da to podržiš i braniš. To ti samo govori kakvo ljudstvo nosiš u sebi. Treba ti popravka da to zlo u sebi pretvori u dobrotu. Treba biti čovjek od karaktera.

Name

ZA CACIJA

22.08.2018 10:02

SAUČESNIČE ILI UBICO ĆUTI OTKRIVAŠ SE 100%, TI SI LUD 100% POTRAŽI JADAN SEBI POMOĆ TREBAĆE TI, OD UBICA KAO TI KOJI STE GA UBILI, VAŠI RODITELJI NISU ISPUNILI SVOJ ZADATAK RODITELJSKI DA VAS VASPITAJU DA NE UBIJATE, VI STE TA MAFIJA KOJA UBIJA I RODITELJI KOJI VAS ŠTITE I OSTALI KOJI VAM POMAŽU. KAŽEŠ DA TVOJE DIJETE NE GANJA MAFIJA I DA NIJE KRENULO POGREŠNIM PUTEM, DA SI KAO RODITELJ VASPITAVAO SVOJE DIJETE JESI ZATO ŠTO SI SVOJE DIJETE ZABIO U NEČIJU GUZICU PA VAM SENI GLAVA NE MOŽE VIDJETI. NEMOJ TIM SVOJIM POGANIM USTIMA DA SPOMINJEŠ DAVOROVO IME DA PRLJAŠ ČOVJEKA MONSTRUME JEDAN. JADAN NEMOJ SE KLINČITI NEZNAŠ ŠTA MOŽE STIĆI TVOJE DIJETE, MOŽE NEKI KAO ČAĐO NAIĆI I POKUPITI GA I NIKOM NIŠTA PA KAKO ĆEŠ ONDA VASPITATI DIJETE LUDAČE JEDAN GLUPI. ISTINA I SAMO ISTINA ZA DAVIDA.

Name

AMG

20.08.2018 14:18

Lepir i Vreco su zajedno sa Ilicem i drugim mafijasima vec mnoge stvari zataskali. I ovo uspjesno zataskavaju, ogroman novac je u pitanju.

ODGOVORITE
Name

Re AMG

20.08.2018 18:55

I šta čemo sad vlast neradi ništs očemoli mi onda bar pokušati uraditi nešto

Name

Rudonja

20.08.2018 21:05

Stidi se Boga i crne zemlje po kojoj hodis...oravda i istina 40god samice monstrumima..

Name

LUX

20.08.2018 14:18

Ne želim bilo koga da potcjenjujem ali mi zaista nije jasno da ova dvojica mogu da obavljaju poslove javnih tužilaca. Javni tužilac je funkcija koja je stub sudske vlasti, pa tako i čovijek koji je obavlja mora da posjeduje poprilično obiman spisak kvaliteta. Prije svega moraju da budu elokventni, načitani i zakonski potkovani. A jednog od ove dvojice sam posmatrao u skupštini (ne znam tačno koji gospodin je bio) i moram priznati da se prilično loše pokazao...

ODGOVORITE
Name

Re

20.08.2018 14:50

To sam uočio na prbim izgovorenim riječima g. Vreće, čovjek je kapacitet hedva jednog završenog srednjişkolca, ali takvi su podobni jer je lako sa njima upravljati...

Name

BiH

20.08.2018 14:32

Trebali ste donijeti KATANAC OD POLA KILE i zakljucati vrata mafije,kako tu tako i MUP.I u Africi bi prije otkrili slucaj nego kod nas.Kupe pare i sakom i kapom a narodu kur..ina!Oni samo smisljaju novi plan i odugovlace kako bi samo da pobijede na izborima a onda ce da podvale nekoga klovna ili ga ubiju pa ce reci evo rijesili smo slucaj.Podrska za sve ljude dobre volje i da istrajete u ovim teskim vremenima.

ODGOVORITE
Name

baka

20.08.2018 14:36

Nema misije rupe u koju se mogu zavuci,a da ih mi necemonaci.DAVIDOV GROB ce se boriti protiv zlotvora.

ODGOVORITE
Name

uskoro...

20.08.2018 16:24

...ces i za sebe ovako...ali ti nece pomoci...

Name

"uskoro" ide brzo u prdekanu

20.08.2018 22:20

Sta je, misevi? Jel vam tijesno u misijim rupama? Vruce, jel da? Dobicete vi prugaste kosulje i frizure na cent, bicete ko jaje jajetu slicni… dan se blizi!

Name

vjernik

20.08.2018 14:38

Vama,koji ste zaduzeni da podrzavate ovaj zlocin,CRNI GAVRAN ce na kuci gnijezdo napraviti.

ODGOVORITE
Name

re vjernik

20.08.2018 22:21

Tacno tako.

Name

metuzalem

20.08.2018 14:44

Davora kad reknes imena ubica reci i razlog da vidimo svi u sta se mali upetljao.

ODGOVORITE
Name

Igor

20.08.2018 15:58

Nema opravdanja za ubistvo smradu. Niko ne zasluzuje smrt ! Ko si ti da sudis ? Zbog takvih maloumnika je i priredjena ona predstava od press konferencije. Ubili su ga i tacka ! Pravda !

Name

Re

20.08.2018 15:58

O ne ne. Tad cemo da vidimo ko se sve i u sta upetljao. Ne sumnjam da ce javnosti biti zanimljivo to pratiti.

Name

re metuzalem

20.08.2018 22:22

Hoce li biti podsticaja za poljoprivredu? Gdje su pare?

Name

Vladimir Tadic Brcko

20.08.2018 14:46

Komedija jednom recju tako malo a nekada bilo da desetine hiljada gradjana

ODGOVORITE
Name

Vladimir psiho

20.08.2018 22:23

Jesi li uzeo terapiju danas? Stavili su tvoj lijek na A listu, molim te, ne preskaci, uzimaj redovno… bolje za tebe

Name

One

20.08.2018 15:02

Sve nas je vise

ODGOVORITE
Name

Igor

20.08.2018 16:02

Cak i rumuni koje svi u EU smatraju gradjanima ne drugog nego perog reda imaju vise dostojanstva i zelje za pravdom nego nas omamljeni narod. Nazalost nas narod i nase postojanje nije upitno , mi nestajemo garantovano. Sta reci djetetu ko je i sta je, od kog naroda potice ? Gdje mu je domovina? Ko su licnosti vrijedne spomena u zadnjih 100 godina ? Kukala nam majka kakav smo olos .

Name

Nepismena Slavica Matijaš

20.08.2018 15:50

Nepisnena tuziteljica Skavica Matijaš je saučesnik DAVIDOVOG UBISTVA i učestvuje u zataškavanju istig. Slavica Matijaš mora da odgovara jer je ona najslabija karika pravosudnopoliciske zločinačke organizacije kojom upravljaju Milorad Dodik i Zoran Tegeltija!!!

ODGOVORITE
Name

Re

20.08.2018 19:02

Pozdrav autoru komentara,imas fanove ovdje...

Name

baka

20.08.2018 15:57

Pobjegao je mis mekinjas kada smo stigli pred cTUZILASTVO Izvucemo ga iz misije rupe I pocupati perje sa njega.

ODGOVORITE
Name

КСС

20.08.2018 16:54

Ужасно ми је тешко,немам прилику него овако да крикнем Правда за Давида и правда за Републику Српску!!!!!

Name

Turboskara

20.08.2018 16:24

Koji više mirni protestii zar nisi svatio da to nepije vode samo revolucija rušenje smradova npva vlast koja če sve ove pod ključ jel ovo RS jel ovo narode branite jebite se .Ili im vrsti istom mjerom .Kad neče milom onda klin klin izbija.Reko ti je Lukać šta bi uradio da neko njegovom detetu udari čvoku.Pa kad neide kad neče i tako šupački se ponašaju .Ovo je RS i ovo suu institucije.Pa ovo o treba da se ruši.

ODGOVORITE
Name

decko

20.08.2018 18:52

Bravo turbo, svaka ti je zlatna! Tako bi bilo u normalnoj drzavi!

Name

Covece

20.08.2018 16:24

Daj sad imena. Sta imas cekati 5 oktobar. Sa tim samo pokazujes da je politika upetljana. Daj imena da ih mi gradani “proganjamo” pa ce se predati ili pobijeci ali ne zadugo.

ODGOVORITE
Name

decko

20.08.2018 18:53

Koji ce ih gradjani proganjati? Sve numb do numba!

Name

Ranko

20.08.2018 16:28

Prestanite mučiti jadnu porodicu i sve nas ! Pravda za Davida !

ODGOVORITE
Name

Arhandjelo

20.08.2018 16:46

Pravda za naseg Davida.

ODGOVORITE
Name

Prof!!

20.08.2018 16:48

Interesantno je to da Rtrs ćuti,bojkotuje Pravdu za Davida,to za njih nisu vijesti! Kao nojevi,glavu u pijesak-Sramotno je to! Za Rtrs se ništa ne dešava-Strah je opaka dijagnoza,Pravda za Davida i svu našu djecu!!!

ODGOVORITE
Name

nazalost

20.08.2018 17:33

Ali potpuno odsustvo razuma i sve veca paranoja u kojoj su svi krivci. Nazalost....

ODGOVORITE
Name

Re

20.08.2018 19:32

Znas li ti koliko je njih ucestvovalo u prikrivanju ubice Nikole Djurovica? Nevjerovatno, ali ovdje kod nas moguce i.istinito.

Name

Bl

20.08.2018 20:53

Podrska za porodicu

Name

reTurboskara

20.08.2018 18:02

Ti si sigurno stanovnik susjednog nam entiteta, pa sad zdušno pozivaš na rušenje institucija RS, e, pa neće moći mnogo je nama dragocjena naša RS, da bi smo dozvolili, da je takvi kao ti ruše. Pravda se traži u institucijama, a ne na ulici, ulica nikom ništa dobro nije donijela, imamo užasne primjere Libije,Iraka, Ukrajine.., to su bile sretne države, dok se nisu pojavili oni koji, sreću vide u nesreći drugih, u spaljenim domovima, u nesrećnim, prognanim, ubijenim... e, takvih mi treba da se čuvamo, da nam se istorija ne ponovi, srećom. ima nas koji mislimo svojom glavom.

ODGOVORITE
Name

Re

20.08.2018 18:21

Zato moramo prvo istjerati ulicu iz institucija, pa nam se onda nece desavati Trg i mali čovjek onda nece morati biti i inspektor u tužilac i sudija.

Name

Re

22.08.2018 13:57

Sve je to tacno druze ali zaboravljas jednu bitnu stvar. Jedan covjek koji protestvuje mirno je samo covjek, dva su vec NAROD. Narod je najveca i najvaznija institucija jedne drzave , jer ima mnogo naroda u svijetu koji nemaju drzavu , ali nema ni jedne drzave koja nema narod. I zapamti da pojedinac nikad ne moze biti institucija . Niko ne trazi rusenje institucija , vec prociscenje istih od lopova i ljudi bez morala i muda da urade ono sto treba.

Name

decko

20.08.2018 18:44

Zao mi je sto to kazem, ali.ovo mi dodje kao neka treca politicka opcija osim pozicike i opozicije.... svi.nezadovoljni i ogorceni trebaju da odu na trg i da se bore za ono sto normalan covjek treba i mora imati! Anarhija je izlaz

ODGOVORITE
Name

bb

20.08.2018 18:54

Odgovor na cacijev komentar pitao si zasto tvoje djete ne ganja mafija a ja znam odgovor pa cu ti reci zato sto je tvoje djete glupo i nista nezna i nikome ne smetaju budale

ODGOVORITE
Name

re bb

20.08.2018 22:27

Veliko bravo za komentar! Sto bi se reklo - iver ne ide daleko od klade!

Name

Dragutin

20.08.2018 19:02

Uz duzno postovanje ovaj covjek vise ne zna kud goni ni sta radi.Proziva sve redom i okrivljuje sva redom bez ikakvih dokaza.Bolje bi mu bilo da optuzi samoga sebe sto nije vaspitao svoga sina koji se okrenuo drogi i kriminalu a posto nije jednim dijelom se Davidova smrt moze pripisati i Davoru njegovom ocu.....

ODGOVORITE
Name

RAJNA

20.08.2018 19:26

Tako je druže Dragutine. Tako je ko njega je..... , kad je sina vaspitavao da bude dobar sin, dobar drug i da bude bude najbolji student, tako je druže Dragutine što mu nije rekao budi ljiga i muška sponzuruša, iskoristi ljepotu pa se uvali kod neke tajkunske kćerke napravi joj dvoje troje djece , što mu nije rekao uživaj, šlepuj se uz tajkunske sinove, navuci se na koku, al dobru i uživaj , ljuljaj . Tako je druže Dragutine uz dužno poštovanje ali ti si druže Dragutine najblže rečeno jedan neobjektivan čovjek , čovjek koji je pokupio sve gore navedene atribute i koji živi dok je ovog zla i očaja, tako je druže Dragutine , sve si ti u pravu , al ako i tebi neko zapiva Crkvenom ili ti pukne most ili s eiz čista mira zakucaš u zid u punoj brzini jer sii na spinu ili na nekom drugom derivatu , nemoj kriviti Davora i Davida , krivi sebe Dragutine.

Name

Re

20.08.2018 19:35

Poznajes li licno porodicu Dragicevic? Sumnjam, ali to ti nije smetnja da imas stav o njima. Zlobno i pokvareno od tebe.

Name

Logika

20.08.2018 20:06

Ako ovakvu gadost uz dužno poštovanje napišeš, šta li bi tek bez poštovanja? Kako vam više ne dosadi da blatite ubijeno dijete i nesrećnog oca? Od prvog dana isto, neumorno udaranje po žrtvama, pa kakvi ste to stvorovi, ljudi očito niste...

Name

Ti Dragutine

20.08.2018 21:19

Nemaš pojma šta pričaš. Davor ne optužuje sve redom, već samo one koji su saucesnici,ubice i nalogodavci i ima pravo da ih proziva jer nisu i neće ni sada da rade posao za koji su plaćeni. Zaostali smo mi još da bi shvatili šta je to odgovornost,časno vršenje dužnosti bez uzimanja mita i još mnogo toga nama fali! Pravda za Davida!

Name

LJUTA GUJA,MICO MOJ !!!

20.08.2018 21:34

Za Rajnu i Logiku!,SVAKA VAM CAST ZA SVAKU OVU NAPISANU RIJEC! A tebi dragutine i tebi slicnima svom dusom svojom zelim da docekate ostvarenje stiha: POSMATRACU MOGA GROBA,JEDNAKI SMO SKORO OBA!!! JA SAM JUCE BIO TAKAV,A SUTRA CES TI OVAKAV!!! STIGLO VAS DABOGDA ZLO VECE NEGO DAVORA, Pa zar mozete biti TOLIKO POGANI??? FUKARO PROKLETA!!! ISTINA I PRAVDA ZA DAVIDA!!! PODRSKA Suzani i Davoru!

Name

jana

20.08.2018 19:20

Zašto ne rade posao za koji su plaćeni?

ODGOVORITE
Name

mima

20.08.2018 19:22

Pravda za Davida!Podrška porodici!

ODGOVORITE
Name

NENA

20.08.2018 20:54

PRAVDAAA

Name

Gs

21.08.2018 02:33

PRAVDA.ZA.DAVIDA.I.SVU.DJECU.UBIJENU..A.SLUCAJ.DO.DANAS.NIJE.RASVIJETLJEN..PRAVDA.I.ISTINA.

ODGOVORITE
Name

Spomenka

21.08.2018 09:29

KO JE UBIO DAVIDA DRAGICEVICA?

Name

Rea

21.08.2018 18:48

Jadan covjek, samo da ne uradi sebi nesto nazao.. Drzi se Davore zbog Davida tvog..

ODGOVORITE
Name

Bojan

21.08.2018 21:03

Pa stvarno kakvi su ovo tužioci???

ODGOVORITE
Name

Ti radnici

22.08.2018 07:07

Radnici u okružnom tužilaštvu. Sve je to stiglo iz Glamoča, Srbca. Pretvorena je Banja Luka u palanku.Volio bih vidjeti jednog tužioca okružnog tužilaštva Banja Luka da je rođeni banjalučanin

ODGOVORITE